«Λίγο κουράστηκε και νιώθει...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελένη Μενεγάκη

Τι συμβαίνει τελικά στην "Ελένη";

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Λίγο κουράστηκε και νιώθει...» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελένη Μενεγάκη

Πολλά έχουν ακουστεί για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το τελευταίο διάστημα, μέχρι και πως "μετακομίζει" από το MEGA και πηγαίνει στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό μας. Ο ίδιος, όμως, απάντησε αναλυτικά για το τι συμβαίνει και ποιος είναι ο ρόλος του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, προσπαθώντας να "κλείσει στόματα".

Οι δηλώσεις του, λοιπόν, σχολιάστηκαν και από την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και τους συνεργάτες της με την ίδια να υποστηρίζει τον παλιό της συνεργάτη, αναφέροντας πως εκείνος δεν έχει τίποτα να κρύψει και πως η αμηχανία του προκύπτει από την έκταση που έχει λάβει το θέμα.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Εγώ δεν τα μασάω τα λόγια μου, τον αγαπάω πολύ τον Δημήτρη και ποτέ δεν θα πω κάτι που θα τον φέρει σε δύσκολη θέση. Επειδή τώρα δεν είναι ωραίο, που έχουμε μπει σε μία τηλεοπτική τροχιά, και λέμε αλήθειες για άλλους χώρους, να μην λέμε αλήθειες για τις τηλεοράσεις και τις εκπομπές.

Η αλήθεια είναι ότι όλους μας έχει παραξενέψει –χωρίς να έχει παραδεχτεί κάποια πλευρά κάτι- ότι ο Δημήτρης που είναι ένας από τους καλύτερους και πιο επιθυμητούς πανελίστες από τους εκπομπάρχες και τους παρουσιαστές, ότι πλέον εμφανίζεται πολύ λίγο χρόνο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Δεν ξέρω ποια είναι η αιτία, δεν ξέρω αν είναι κοινή συναινέσει ωστόσο δεν είναι κάτι απλό και δεν είναι κάτι που να μπορώ να εξηγήσω», σημείωσε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Και η Φαίη Σκορδά επισήμανε: «Φαντάζομαι ότι αυτό δεν το επιλέγει ο Δημήτρης ή ένας συνεργάτης μίας εκπομπής. Γνωρίζοντας τον Δημήτρη, με τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, με τα ρεπορτάζ που έχουν βγει μέχρι στιγμής, λίγο κουράστηκε και νιώθει αμήχανα. Θέλει να μπει μία τελεία. Τη δική του πλευρά τη γνωρίζουμε, δεν υπάρχει κάτι.

Και προφανώς το συμβόλαιο του Δημήτρη ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη -όχι ενός απλού ονόματος- δεν συμβαδίζει με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας. Ο χρόνος δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί κάποιος να είναι εκεί και να μην του δοθεί ποτέ ο λόγος και η ευκαιρία να αναπτύξει την άποψή του».

Οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν και από την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το πρωί της Τρίτης 1/11 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, παρουσιάστηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχετικά με την συμμετοχή του στην εκπομπή "Ελένη" και όσα ανέφερε σχολιάστηκαν έντονα στο πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου θέλησε να σχολιάσει πως παρόλο που ο ίδιος φαίνεται πως δεν είναι δυσαρεστημένος με τον ρόλο του, κάτι πηγαίνει λάθος στην συνεργασία τους, διότι την προηγούμενη χρονιά η θέση του ήταν διαφορετική, επομένως, κατά την άποψή της, αυτό είναι κάτι σαν τιμωρία. Αυτό, μάλιστα, ήταν κάτι που η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο.

«Ο ίδιος πολύ γλυκά προσπάθησε να στρογγυλέψει τις εντυπώσεις και καλά έκανε. Ο Δημήτρης έφυγε από εκεί που ήταν γιατί θεώρησε ότι θα κάνει κάτι αντίστοιχο ή και καλύτερο», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε: «Υπάρχει πρόβλημα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Είναι αυτό που παθαίνει κατά περιόδους η Ελένη Μενεγάκη και το ξέρουμε. Πέρσι στην ίδια θέση ήταν ο Σάββας Πούμπουρας. Τώρα κάτι δεν της κάθεται καλά. Η Ελένη αισθάνεται κάτι που δεν της ταιριάζει. Το να τον έχεις εγκλωβισμένο, να μην τον βγάζεις, να τον τιμωρείς…».

«Αυτό μου ακούγεται αρκετά σαδιστικό, απλά να κρατάς κάποιον, να τον βγάζεις και να τον ταλαιπωρείς; Ο Δημήτρης όταν πήγε ήξερε το πλαίσιο της εκπομπής», της απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.