Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό - Πέθανε ο γιος του σε ηλικία 25 ετών

Έφυγε νικημένος από τον καρκίνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό - Πέθανε ο γιος του σε ηλικία 25 ετών

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει πασίγνωστος ηθοποιός και η οικογένεια του, καθώς έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο ο γιος του σε ηλικία 25 ετών, σκορπίζοντας το θρήνο.

Αυτός ο ηθοποιός έχασε το γιο του

Συγκεκριμένα, την απώλεια του γιου του βιώνει ο Τιμ Ροθ, καθώς όπως ανακοίνωσαν ο νεαρός Κόρμακ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, 2 μήνες πριν συμπληρώσει το 26ο έτος.

Η οικογένεια Ροθ ανακοίνωσε, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ότι: «Χάσαμε το όμορφο αγόρι μας, Κόρμακ μετά από μια γενναία μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε ειρηνικά στην αγκαλιά της οικογένειάς του που τον αγαπούσε και τον λάτρευε. Πάλεψε με απίστευτη γενναιότητα τον τελευταίο χρόνο και διατήρησε την εξυπνάδα και το χιούμορ του μέχρι το τέλος».

Στην ίδια ανακοίνωση περιέγραψαν τον Κόρμακ ως «μια άγρια και ηλεκτρική μπάλα ενέργειας», το πνεύμα του οποίου «ήταν γεμάτο φως και καλοσύνη».

«Όσο άγριος και αν ήταν, ο Κόρμακ ήταν επίσης η ενσάρκωση της καλοσύνης. Μια ευγενική ψυχή που έφερνε τόση ευτυχία και ελπίδα στους γύρω του. Η θλίψη μάς κατακλύζει, όπως και τα δάκρυα και το γέλιο, όταν σκεφτόμαστε αυτό το όμορφο αγόρι στα 25 χρόνια και 10 μήνες που τον γνωρίζαμε».

Ένα ασυγκράτητο και χαρούμενο και άγριο και υπέροχο παιδί. Μόλις πρόσφατα έγινε άντρας. Τον αγαπάμε. Θα τον κουβαλάμε μαζί μας όπου κι αν πάμε» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Να σημειωθεί πως το παιδί του μόλις 15 ημερών, έχασε και γνωστός ποδοσφαιριστή.

Ποιος είναι ο Τιμ Νορθ

Ο Τιμ Ροθ (αγγλικά: Tim Roth) είναι Άγγλος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Γεννήθηκε το 1961 στο Λονδίνο. Έχει παίξει στις ταινίες Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Παράξενα παιχνίδια και Selma. To 1995 έπαιξε στην ταινία Ρομπ Ρόι: Εις το όνομα της τιμής και κέρδισε το βραβείο Β' ανδρικού ρόλου στα 49α βραβεία BAFTA, ενώ προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

Το 1999, σκηνοθέτησε την ταινία Η ζώνη του πολέμου, η οποία έχει ως θέμα την παιδική σεξουαλική κακοποίηση. Η ταινία κέρδισε βραβείο C.I.C.A.E. στο φεστιβάλ του Βερολίνου και βραβείο European Discovery of the Year στα Βραβεία Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Επίσης, έλαβε υποψηφιότητα για βραβείο C.I.C.A.E. και Χρυσή Κάμερα στο Φεστιβάλ των Καννών. Το 2016, σε συνέντευξή του, ο Τιμ Ροθ δήλωσε πως ο ίδιος και ο πατέρας του υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση από τον παππού του όταν ήταν παιδιά.