Ακόμη και μεταχειρισμένο κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ - Μαύρο και πανάκριβο το αυτοκίνητο της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Η ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Τζούλια Αλεξανδράτου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά. Τον σύντροφό της μας τον έχει δείξει μόνο για φορά, ενώ λίγα πράγματα αποκαλύπτει για την εγκυμοσύνη της.

Το μοντέλο που είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media, πριν μερικές ώρες μας έδειξε και το αυτοκίνητο που οδηγεί το οποίο είναι πανάκριβο.

Το αυτοκίνητο της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Το πανάκριβο αυτοκίνητο που αγόρασε είναι μάρκας Bentley και ακόμη και να το αγοράσεις μεταχειρισμένο κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ.

Τζούλια Αλεξανδράτου αυτοκίνητο

Ο πραγματικός λόγος που δεν μιλάει αναλυτικά για την εγκυμοσύνη της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου το 2002 βραβεύτηκε ως Miss Young σε ηλικία μόλις 16 ετών και ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2006. Την περίοδο εκείνη αλλά και τα επόμενα χρόνια ήταν πρώτο όνομα παντού. Η ασύλληπτη ομορφιά της και η χάρη της δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μοντέλο δεν ήθελε να απασχολεί τα media κρατώντας χαμηλό προφίλ, ενώ για αρκετό καιρό έμενε στο εξωτερικό αφού παντρεύτηκε τον επιχειρηματία, Κριστιάν Καρπόζηλο, και είχε αποστασιοποιηθεί εντελώς από την δημοσιότητα και ότι την αφορούσε.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, ξεκίνησε να απασχολεί ξανά τα μέσα, αφού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Το πρώην μοντέλο διανύει τους πρώτους μήνες ως έγκυος και μας έχει σε λίγα στιγμιότυπα την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Ωστόσο, δεν θέλει να μιλάει πολύ για αυτή και αποκάλυψε το λόγο.

Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά «Είστε χαζοί; Εννοείται όλη μου η εγκυμοσύνη θα είναι στο Onlyfans δε τη δείχνω δωρεάν».

Τζούλια Αλεξανδράτου onlyfans εγκυμοσύνη