«Τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια» - Τα υπονοούμενα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Ράδιο Αρβύλα

«Ήξερα από την αρχή, ότι...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια» - Τα υπονοούμενα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Ράδιο Αρβύλα

Οι Ράδιο Αρβύλα έχουν μπει για τα καλά στο πρόγραμμα της τηλεόρασης και φαίνεται πως το κοινό για μία ακόμη χρονιά τους προτιμά (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης). Η είσοδός τους, όμως, σήμαινε το τέλος του "Εκατομμυριούχου", αλλά και την αλλαγή στο ωράριο της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου γενικότερα.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, κλήθηκε να απαντήσει για το γεγονός αυτό στην κάμερα του Mega Καλημέρα την Τρίτη 1/11 και με τον δικό του τρόπο άφησε τα υπονοούμενά του.

Τα υπονοούμενα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Ράδιο Αρβύλα

«Υπάρχουν καλεσμένοι που δεν ήρθαν, γιατί δεν ταιριάζαμε ή δεν υπάρχουν συμπάθειες. Όταν είμαι εργαζόμενος σε ένα κανάλι, είμαι εκεί χωρίς ντιβισμούς», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήξερα από την αρχή, ότι όταν βγουν οι "Ράδιο Αρβύλα" θα σταματήσει ”Ο εκατομμυριούχος”. Δεν με πειράζει τίποτα, πλέον θα απολαύσω, αυτό που συμβαίνει, χωρίς γκρίνιες. Όλα τα ντιβιλίκια τελειώσανε πια».

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή στο φινάλε του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Το βράδυ της Παρασκευής (14/10) προβλήθηκε για τελευταία φορά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 η εκπομπή, «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Αν και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε ήταν άκρως ικανοποιητικά καθώς στο τιμόνι της παρουσίασης ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μια άλλη εκπομπή αναμένεται να πάρει την θέση της -δείτε εδώ.

Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής στο κλείσιμο του αποψινού επεισοδίου δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αχ αυτό ήταν και για σήμερα αλλά αυτό ήταν και για τον πρώτο κύκλο του Εκατομμυριούχου. Κάπου θα σας αποχαιρετίσω και εγώ αλλά και το κοινό που ήταν υπέροχο. Είστε υπέροχοι να το ξέρετε.

Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας με την έναρξη του Μουντιάλ εδώ στον ΑΝΤ1, στις 21 Νοεμβρίου. Εύχομαι να είστε καλά, ξέρουμε ότι θα σας λείψουμε πολύ. Μας το έχετε στείλει το μήνυμα, το έχουμε λάβει το μήνυμα. Κάνουμε ό, τι μπορούμε να επιστρέψουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά! Γεια χαρά».

Γρηγόρης Αρναούτογλου