Πάμε Δανάη: «Δεν έχω ταραχτεί ξανά έτσι» - O καλεσμένος που ήθελε το MEGA αλλα η Δανάη Μπάρκα τον απέρριψε

«Ήταν η πρώτη φορά που είχα διαφωνήσει με τους ανθρώπους της εκπομπής»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάμε Δανάη: «Δεν έχω ταραχτεί ξανά έτσι» - O καλεσμένος που ήθελε το MEGA αλλα η Δανάη Μπάρκα τον απέρριψε

Η Δανάη Μπάρκα στο πλατό της εκπομπής της Πάμε Δανάη, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη μόνη διαφωνία που είχε με το MEGA σχετικά με έναν καλεσμένο που ήθελαν, εκείνη όμως όχι λόγω αισθητικής.

Όπως ανέφερε ταράχτηκε πάρα πολύ καθώς δεν ήξερε τι να του πει, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της στο πλατό, με αποτέλεσμα να τον "κόψει".

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για τον καλεσμένο της

«Είναι πολύ αμήχανο να πρέπει να πεις όχι για έναν άνθρωπο. Αν θυμάσαι, την πρώτη μας χρονιά, φυσικά και δεν θα αναφερθώ σε όνομα, είχε υπάρξει μια περίπτωση και ήταν η πρώτη φορά που είχα διαφωνήσει με τους ανθρώπους της εκπομπής που τον ήθελαν σώνει και ντε», είπε αρχικά μετά την εξομολόγηση για την stalker της.

«Είχαν μια ιδέα και το είχαν πει χωρίς να το ξέρουμε εμείς ότι θα έρθει ο τάδε άνθρωπος καλεσμένος. Τότε η πρώτη φορά και η τελευταία, ποτέ δεν έχω ξαναταραχτεί έτσι, που είπα “παιδιά, τι θα πούμε εμείς με αυτόν τον άνθρωπο; Θα έρθει, τι θα πω εγώ ή ο Άρης σε έναν άνθρωπο…”, δεν μπορώ, δεν…», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.. Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μπορεί όντως εκείνο το πρόσωπο να πούλαγε σαν εμφάνιση, αλλά το θέμα είναι τι κάνεις; Για να πουλήσεις πας ενάντια στο τι θα ήθελε να βλέπει το παιδί σου από το σπίτι και στο μέσα σου; Ή λες δεν πειράζει, ας μείνουμε σε αυτό που είμαστε και ας πάμε όπως μπορούμε». Ο καλεσμένος αυτός τελικά δεν πήγε...

Το ξέσπασμα on air

Σε μια αιχμηρή αλλά ξεκάθαρη τοποθέτηση προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 21/10 η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της, με αφορμή τη νέα συνέντευξη της Ράνιας Τζίμα.

«Να τσιρίξω θέλω! Τα λέει υπέροχα, έχει απόλυτο δίκιο, πιστεύω ότι ακόμα και αν θεωρούμε ότι εξελισσόμαστε αυτά τα στερεότυπα είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στις φλέβες των απόψεων και των μυαλών που υπάρχουν γύρω μας που δεν ξεριζώνονται εύκολα. Πιστεύω ότι όλες οι γυναίκες την κακοποίηση την λεκτική και το bullying που λαμβάνουμε, δεν το έχουν πάρει αντίστοιχα αγόρια.

Δηλαδή αν ένα αγόρι ξαφνικά αύριο είναι πρωταγωνιστής σε ένα σίριαλ θα πουν «αχ, ωραία τα λέει». Αν όμως ένα κορίτσι είναι πρωταγωνίστρια σε ένα σίριαλ, σίγουρα θα υπάρχουν σχόλια του τύπου «το κορίτσι του σεναριογράφου». Δεν λέω ότι θα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο για τους άνδρες, αλίμονο. Λέω ότι δεν θα έπρεπε να κάνουμε αυτό για κανέναν.

Δεν είναι μόνο για την δουλειά, είναι για τα πάντα! Ακόμα και για τα σώματα. Έχετε δει τι bullying περνάει μια κοπέλα με ένα πιο ιδιαίτερο σώμα από ότι ένας άνδρας; Αν ένας άνδρας βγει σε μια παραλία και δεν έχει το τέλειο κορμί δεν θα πει κανείς τίποτα, ίσα ίσα. Θα είναι δίπλα του μια ωραία κοπέλα, θα γελάνε, θα, θα, θα. Αν όμως ένα κορίτσι βγει και δεν έχει το τέλειο σώμα, ξέρεις τι συμβαίνει; Είναι ασύλληπτο», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, που πριν μερικές μέρες εισέβαλε στο The Chase.