Τηλεοπτική εξέλιξη: Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά και το ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεοπτική εξέλιξη: Τι συμβαίνει με τον Νίκο Μουτσινά και το ΣΚΑΪ

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, διανύει μία πολύ δύσκολη σεζόν, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ χαμηλά (δείτε εδώ πως έκλεισε ο μήνας), γεγονός που αποδεικνύει πως όλη η επιτυχία που έκανε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της καραντίνας, άρχισε σιγά σιγά να διαλύεται.

Αυτό έχει δώσει την αφορμή σε πολλούς να διαδίδουν φήμες πως το σόου του πρόκειται να κοπεί και μάλιστα πολλοί τον θέλουν να αποχωρεί από το κανάλι σύντομα. Η αλήθεια, όμως, είναι αρκετά διαφορετική.

'Ολη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο διάσημος παρουσιαστής θα συνεχίσει να βρίσκεται κανονικά στην ροή του προγράμματος του ΣΚΑΪ μέχρι το τέλος της χρονιάς, όπως άλλωστε προβλέπει και το συμβόλαιό του και μόλις αυτή ολοκληρωθεί θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις για τα επόμενα βήματά του.

Νίκος Μουτσινάς

Ακόμη και αν φύγει από το συγκεκριμένο κανάλι, οι επιλογές που του απομένουν είναι ελάχιστες, διότι ήδη έχει σπάσει το συμβόλαιό του με το OPEN, με το οποίο βρίσκεται και σε δικαστική διαμάχη, ενώ όταν έφυγε και από τον ΑΝΤ1, οι συγκυρίες δεν ήταν οι καλύτερες. Μέχρι στιγμής, επικρατέστερη επιλογή είναι ο ALPHA, που φέτος αγγίζει πολύ υψηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό.

Η αποκάλυψη της Ματίνας Νικολάου για τον συνεργάτη της

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την Ματίνα Νικολάου στα παρασκήνια του J2US και η ρεπόρτερ του ALPHA βρήκε την ευκαιρία να την ρωτήσει για το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας, αλλά και του συνεργάτη της, Νίκου Μουτσινά.

Εκείνη, παρόλα αυτά, εξήγησε με πολύ ευγενικό και απλό τρόπο πως δεν γνωρίζει τι μπορεί να έχει αποφασίσει ο φίλος της, αλλά ακόμη κι αν χωριστούν στο "γυαλί" σημασία έχει να κάνουν πράγματα που θα τους "γεμίζουν" και θα τους προσφέρουν χαρά.

«Δεν ξέρω τίποτα. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Νίκος. Δεν μου έχει πει τι ακριβώς θα κάνει. Μπορεί να περνάνε πολλά από το μυαλό του. Εγώ θέλω να κάνουμε κάτι που θα μας δίνει χαρά και, είτε είμαστε μαζί είτε χώρια… Από εκεί και πέρα, θα δούμε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και θα δούμε. Ας τελειώσει η φετινή χρονιά και βλέπουμε για του χρόνου».