«Είναι αλήθεια ότι έχουμε...» - Η εξομολόγηση της Βανέσας Αδαμοπούλου για το χωρισμό με τον Παπαζήση

«Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στον Χρήστος Λυσσέας και στο Πρωινό μας, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Είναι γνωστό πως εδώ και πάρα πολλούς μήνες χώρισε οριστικά με τον Ιωάννα Παπαζήση, ο οποίος έχει βρει νέο έρωτα στη ζωή του.

Η τραγουδίστρια όπως εξομολογήθηκε έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ηθοποιό, καθώς έχουν αποκτήσει μαζί και το γιο τους που θα τους ενώνει πάντα.

Η εξομολόγηση της Αδαμοπούλου για τον Παπαζήση

«Έχω μοιραστεί ό,τι έχω μοιραστεί σχετικά με τον χωρισμό μου από τον Ιωάννη Παπαζήση και δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολύ υγιή σχέση και είμαστε πάντα κοντά για το παιδί. Το πιο βασικό για ένα ζευγάρι που χωρίζει και έχει παιδί είναι αυτό. Γιατί αν δεν έχει παιδί δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, ο καθένας παίρνει τον δρόμο του, δεν ξανασυναντιέται. Όταν υπάρχει παιδί πρέπει να είναι δύο ώριμοι γονείς και δυστυχώς δεν είναι δεδομένο ότι επειδή είναι γονείς θα είναι και ώριμοι. Υπάρχει ένα διακανονισμός για το παιδί, μια πολύ καλή συνεννόηση», εξομολογήθηκε.

Βανέσα Αδαμοπούλου Πρωινό μας

«Ο γιος μου, μου ζητάει αδερφάκι...»

Στην κάμερα της εκπομπής, «Μαμά-δες» η Βανέσα Αδαμοπούλου παραχώρησε συνέντευξη. Συγκεκριμένα, η ίδια "άνοιξε" την καρδιά της και αναφέρθηκε για την σχέση με τον γιο της, Ιάσονα αλλά και για το γεγονός πως της ζητάει αδερφάκι -δείτε την εδώ να ποζάρουν αγκαλιά.

«Το παιδί ήταν κάτι που προέκυψε. Ήταν ένα δώρο ζωής για μένα και τον μπαμπά του Ιάσονα. Δεν ήμουν αποφασισμένη να κάνω παιδί και δεν ξέρω με την πάροδο του χρόνου αν θα το αποφάσιζα ποτέ.

Ήταν το πιο ωραίο τυχαίο που συνέβη στη ζωή μας. Το έμαθα ξαφνικά με ένα τεστ εγκυμοσύνης και συγκινήθηκα πάρα πολύ αλλά μετά ήταν και πολύ αγχωτικό.

Μου ζητάει αδερφάκι αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω με το παιδί, εάν θέλει κάποιος να κάνει δεύτερο παιδί. Εμένα οι ανάγκες μου είναι άλλες και όχι να κάνω ένα δεύτερο μωρό».