«Σε ένα τόσο προσωπικό ζήτημα....» - Το σχόλιο συνεργάτη της Ελένης Φουρέιρα για την εγκυμοσύνη της

«Το διαχειρίζεται όπως θέλει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα
Instagram / Ελένη Φουρέιρα

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, την Τρίτη 1/11, μίλησε ο Μάριος Ψιμόπουλος, στιχουργός και συνθέτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην καριέρα του, αλλά και σε ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα της ελληνικής σόουμπιζ αυτή τη στιγμή.

Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα, για την οποία έχει γράψει διάφορα επιτυχημένα τραγούδια. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στην Eurovision με την Κύπρο κα την πιθανότητα της συνεργασίας τους για μελλοντική αποστολή με την Ελλάδα, ενώ απάντησε και για τα δημοσιεύματα που θέλουν έγκυο την τραγουδίστρια (δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για το γεγονός).

Η αποκάλυψη του συνεργάτη της Ελένης Φουρέιρα για την εγκυμοσύνη της

«Δεν το ξέρω αυτό. Σε ένα τόσο προσωπικό ζήτημα που ο άλλος το διαχειρίζεται όπως θέλει, τον αφήνεις μόνο του να σου πει κάτι. Δεν έχει έρθει η ίδια να μου πει κάτι», είπε αρχικά για το ενδεχόμενο κύησης.

Και συμπλήρωσε: «Στη Eurovision θα ήθελα να δω κάποιον που θα έχει την πιθανότητα να φέρει τη νίκη. Με την Ελένη Φουρέιρα θα πήγαινα Eurovision με κλειστά μάτια και με το σωστό τραγούδι. Και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, φυσικά, τον φίλο μου, που μπορεί να κάνει τα πάντα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τη ληστεία στα γραφεία της Panik Records, κατά τη διάρκεια της οποίας ήταν παρών: «Δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει τα κακά και φοβάται γενικά. Έχει περάσει, το έχω βάλει πίσω και ευτυχώς δεν είχαμε κάποια δυσάρεστη κατάληξη σε όλο αυτό».

Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα μέσα από το σπίτι της με τον Αλμπέρτο Μποτία

Οι φήμες που την θέλουν έγκυο για πρώτη φορά ακούγονται από το καλοκαίρι σχεδόν και... σταματημό δεν έχουν καθώς κάθε της ανάρτηση στα social media ξεσηκώνει τους διαδικτυακούς της φίλους και όχι μόνο. Η Ελένη Φουρέιρα κάνει σπάνια πλέον δημόσιες εμφανίσεις, δεν τραγουδάει μέχρι στιγμής πουθενά - εδώ και μήνες - σε κάθε post της φροντίζει να καλύπτει το κομμάτι της κοιλιά της ενώ... το Youweekly.gr την πέτυχε πριν λίγες ημέρες στη μαιευτική κλινική ΡΕΑ (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από το σπίτι που μένει εδώ και λίγα χρόνια με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, και κανείς δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει την... φουσκωμένη κοιλίτσα που διακρίνεται αν κάποιος παρατηρήσει πολύ προσεκτικά. Μάλιστα, τα σχόλια γι' αυτό από κάτω ήταν αρκετά.

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα  Μποτία

Ελένη Φουρέιρα  ΜποτίαΕλένη Φουρέιρα  Μποτία γονείς για πρώτη φορά

Ελένη Φουρέιρα σχόλια

Ελένη Φουρέιρα  εγκυος