Ξανά ερωτευμένη η Νατάσα Καλογρίδη μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο; Όλη η αλήθεια

«Βρίσκομαι σε...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανά ερωτευμένη η Νατάσα Καλογρίδη μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο; Όλη η αλήθεια

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Τρίτη 1/11, και πέρα από την απώλεια του πατέρα της, μίλησε και για τα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής της. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η οποία ήταν σταθμός για εκείνη.

Εξήγησε, μάλιστα, πως παρόλο που έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους μένουν ακόμα στο ίδιο κτίριο, όμως φαίνεται πως η ίδια έχει προχωρήσει όσον αφορά στα ερωτικά της, εφόσον τόνισε πως υπάρχει "κάτι".

Η αποκάλυψη της Νατάσας Καλογρίδη για την σχέση της με τον Λυκουρέζο

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Καλά είναι, εντάξει ο άνθρωπος μεγαλώνει. Το μέσα του είναι… ταύρος! Γιατί να μετανιώσω για τη σχέση μου μαζί του; Ναι ήμουν περιποιητική μαζί του. Είχαμε τεράστια διαφορά ηλικίας αλλά κοίταξε να δεις αυτή η σχέση ήταν πνευματική… Από αυτόν τον άνθρωπο πήρα πράγματα που με γέμισαν, με ταξίδευαν. Έκανε παρέες με τους πάντες, Χατζηδάκη, Γκάτσο. Ήταν σχέση ζωής», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε μιλώντας για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα προσωπικά της: «Βρίσκομαι σε… φλερτ».

Ο πρώην άντρας της είχε σχέση με την κόρη του Αλέξανδρου

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στο Mega Kαλημέρα την Τετάρτη 25/5 παραχωρώντας μια εξομολογητική συνέντευξη για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για τις σχέσεις της ζωής της. Η ηθοποιός αφού δήλωσε πως έχει φτάσει 3 φορές κοντά στον θάνατο, στη συνέχεια αποκάλυψε μια ιδιαίτερη ιστορία για έναν άντρα.

Στο παρελθόν πριν υπάρξει με τον Λυκουρέζο, είχε κάνει έναν σύντομο γάμο με τον Γιώργο Μενεγάτο. Το ειδύλλιο αυτό δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό , καθώς έμειναν μαζί για έξι μήνες. Αυτό όμως που δεν ξέραμε με τίποτα και το είπε από μόνη της στην κάμερα, είναι πως η κόρη του δικηγόρου, Άννα Μαρία Λυκουρέζου είχε και εκείνη σχέση με τον πρώην άντρα της.

«Γνώρισα έναν άνθρωπο υπέροχο, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μια ιδιαίτερη σχέση. Περάσαμε όμορφα και εξακολουθούμε να μιλάμε. Ο γάμος express που έκανα, για 6 μήνες, ήταν ένα πάρτι για τον έρωτα. Ο πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, έτσι δεν είναι η ζωή;».