Δεν πτοείται από τον καιρό - Αρετουσάριστες φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια από την θάλασσα

Έβαλε το μαγιό της και βούτηξε στα παγωμένα νερά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Η Ζέτα Μακρυπούλια μας έχει αποδείξει ότι είναι λάτρης της θάλασσας και της κολύμβησης, μιας και όλες τις διακοπές της πέρασε δίπλα στο κύμα, ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες με το μαγιό της στα social media.

Μάλιστα, φαίνεται πως δεν πτοείται από το κρύο αλλά και το Φθινόπωρο, για αυτό και συνεχίζει ακόμα και τώρα τις βουτιές της, απολαμβάνοντας τα αναζωογονητικά νερά. Η παρουσιάστρια λοιπόν, εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου και πήγε στην Κύθνο για να περάσει μερικές μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Φυσικά, έβαλε και το μαγιό της και βούτηξε στην θάλασσα απαθανατίζοντας τις όμορφες αυτές στιγμές.

Οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια από την θάλασσα

«30/10/2022 Γιατί αν είναι να βουτήξεις καντο στο σωστό σημείο! Στο Αιγαίο! Αισθητά παγωμένο σε σχέση με ένα μήνα πριν, αλλά τόσο αναζωογονητικό! Τώρα ναι! Είμαι έτοιμη και για χειμώνα και για αλλαγή της ώρας…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησή της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια από την θάλασσα 
instagram / zeta makripoulia

Το ρόφημα που πίνει η Ζέτα Μακρυπούλια για να μην παίρνει βάρος

Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν είναι τυχαία μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην τηλεόραση. Στα 44 της, το σώμα της είναι στα καλύτερά του, γεγονός που αποδεικνύουν όλα τα αρετουσάριστα στιγμιότυπα από τις διακοπές της (δείτε εδώ φωτογραφίες χωρίς φίλτρα).

Η παρουσιάστρια ωστόσο δουλεύει πολύ πάνω στο σώμα της και φροντίζει καθημερινά να καταναλώνει τις τροφές που θα την κρατήσουν σταθερή στα κιλά της.

Ειδικότερα, επιλέγει να πίνει καθημερινά λερό με λεμόνι καθώς συμβάλλει στην απώλεια βάρους, την φουλ ενυδάτωση αλλά και την καλή πέψη.

Τι πρέπει να κάνεις;

Στύψε μισό λεμόνι σε ένα ποτήρι νερό και προσπάθησε η αναλογία του νερού να μην είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του λεμονιού. Αιχμαλωτίστε τα πλούσια θρεπτικά συστατικά ξύνοντας το λεμόνι σου και ρίξε την φέτα στο ποτήρι σου.

Ζέτα Μακρυπούλια ρόφημα