Στην θάλασσα με ξεχωριστή παρέα - Οι νέες φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια που μαρτυρούν την ευτυχία της

Δεν σταμάτησε να χαμογελά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην θάλασσα με ξεχωριστή παρέα - Οι νέες φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια που μαρτυρούν την ευτυχία της

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία γεμίζει τις μπαταρίες της για την νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες, με την ίδια να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ (δείτε εδώ πού χαλαρώνει).

Η παρουσιάστρια αυτόν τον καιρό που έχει ελεύθερο χρόνο έχει γίνει αρκετά πιο ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε στο instagram της μερικές νέες της φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει στην θάλασσα με ένα μαύρο μαγιό και πιο χαμογελαστή από ποτέ, μιας και είχε την καλύτερη παρέα, δηλαδή την σκυλίτσα της.

«Καλοκαίρι και Ζάννη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια με την σκυλίτσα της στην θάλασσα

Οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια με την σκυλίτσα της στην θάλασσα

Οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια με την σκυλίτσα της

Εξωτερική & εσωτερικές φωτογραφίες: Instagram / Zeta Makripoulia

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε την αποκάλυψη μέσα από μια φωτογραφία

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η (31/7) μέρα για την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά της, για αυτό και η ίδια θέλησε να τα περάσει φυσικά στην θάλασσα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε με το που ξημέρωσαν τα γενέθλιά της).

Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η ίδια θέλησε να μοιραστεί πως παλαιότερα, στεναχωριόταν που τα γενέθλιά της ήταν καλοκαίρι καθώς τα σχολεία ήταν κλειστά και όλοι οι φίλοι της ήταν διακοπές με τους γονείς τους. Ωστόσο, αυτό πια έχει αλλάξει και χαίρεται που μπορεί και τα γιορτάζει στην θάλασσα.

«Καλοκαίρι και γενέθλια???? Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για τα γενέθλιά της