«Μου αρέσει να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για το επαγγελματικό της μέλλον

«Δόξα τω Θεώ έχω...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου αρέσει να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για το επαγγελματικό της μέλλον

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησαν Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας και αναφέρθηκαν στην πρόσφατη αλλαγή σπιτιού, το Survivor και τις επαγγελματικές προτάσεις.

Οι δηλώσεις Παναγιώταρου - Σχίζα

«Έχουμε μοιράσει τις δουλειές στο σπίτι. Η μετακόμιση κράτησε 1,5 μήνα μόνο για ρούχα, παπούτσια και τσάντες. Δεν θα πάρω κανέναν να προτείνω τον εαυτό μου. Θέλω να με κυνηγάνε και να μου κάνουν προτάσεις, όχι να σηκώσω εγώ το τηλέφωνο για δουλειά», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Πρέπει να μετέφερα 100 κούτες με ρούχα της Αλεξάνδρας. Δεν θα σκεφτόμασταν να μπούμε μαζί με την Αλεξάνδρα στο Survivor. Είμαι πολύ υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπώ, πόσο μάλλον με την Αλεξάνδρα που είναι γυναίκα μου.

Αν πηγαίναμε μαζί, επειδή είναι παιχνίδι επιβίωσης και πρέπει να επιβιώσεις για τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα, εγώ θα κοιτούσα να επιβιώσει η Αλεξάνδρα. Θα τσακωνόταν με κάποιον, θα έμπαινα εγώ στη μέση. Νομίζω δεν θα μου έκανε καλό», είπε ο Στάθης.

Αναφορικά με τις επαγγελματικές προτάσεις, η Αλεξάνδρα είπε: «Να κάνω μόνη μου πρόταση; Γενικά είμαι άνθρωπος που μου αρέσει ο άλλος να με κυνηγάει και όχι να τις κάνω μόνη μου. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα με έβλεπες να το κάνω εγώ. Δόξα τω Θεώ έχω την επιχείρησή μου, τους φίλους μου, τον άνδρα μου… Είμαι γεμάτη».

Οι σκηνές ζηλοτυπίας του νικητή του Survivor στη σύντροφό του

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας εντοπίστηκαν από τον φακό της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 8/9, και παραχώρησαν συνέντευξη, μιλώντας για τα επαγγελματικά τους σχέδια, αλλά και για την σχέση τους γενικότερα.

Μάλιστα, αναφέρθηκαν και στις σκηνές ζήλιας που μπορεί να έχουν κάνει ο ένας στον άλλο και το μοντέλο αποκάλυψε πως ο σύντροφός της έχει ψάξει το κινητό της και το έχει δει, ενώ είναι και αυτός που δείχνει πως ζηλεύει περισσότερο από εκείνη.

«Μία φορά πέτυχα τον Στάθη να ψάχνει κινητό, τώρα δεν ξέρω τις άλλες. Έχουμε απομυθοποιήσει αυτά που έχουμε ζήσει, το επόμενο βήμα το αφήνουμε στον χρόνο», είπε χαρακτηριστικά η καλή του και στη συνέχεια ο νικητής του Survivor εξήγησε πως κάθε φορά που τσακώνονται εκείνος κάνει το πρώτο βήμα.