«Ο κόσμος θα κρίνει και θα...» - Το σχόλιο του Χρήστου Μπίρμπα για την σύγκριση με τον Γιώργο Καράβα στο GNTM

«Εγώ είμαι κάτι νέο, κάτι διαφορετικό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο κόσμος θα κρίνει και θα...» - Το σχόλιο του Χρήστου Μπίρμπα για την σύγκριση με τον Γιώργο Καράβα στο GNTM

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε το πρωί της Τρίτης 1/11 ο Χρήστος Μπίρμπας, ο νέος coach του GNTM 5 και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο reality μόδας (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter) και την πιθανή σύγκρισή του με τον Γιώργο Καράβα, ενώ μίλησε και για την σύντροφό του, Αναστασία Περράκη.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Μπίρμπα

«Γιατί να τη φοβάμαι τη σύγκριση με τον Γιώργο Καράβα; Ο κόσμος θα κρίνει και θα συγκρίνει. Ο Γιώργος έκανε το ξεκίνημα σαν coach, το δημιούργησε και το έπλασε πάρα πολύ ωραία. Εγώ είμαι κάτι νέο, κάτι διαφορετικό. Έχω τον δικό μου χαρακτήρα.

Ό,τι σου έρχεται στη ζωή δοκίμασέ το, μην το αφήνεις. Αν σου μείνει απωθημένο αργότερα, είναι πολύ δύσκολο ψυχολογικά. Είπα τώρα είμαι 30, τώρα θα το κάνω και βλέπω στην πορεία τι θέλω να ακολουθήσω.

Είμαστε επτά χρόνια με την Αναστασία. Το επτά χρόνια φαγούρας το ξέρεις; Η τέλεια σχέση είναι όταν οι δυο άνθρωποι έχουν το δικό τους χώρο και χρόνο. Αν μπορούν και οι δυο να προσαρμοστούν σε αυτή τη συνθήκη και να δώσουν τον χώρο και τον χρόνο στον άλλο, νομίζω είναι το ιδανικό και το τέλειο για να έχεις μια μακροχρόνια σχέση. Είτε είσαι παντρεμένος είτε όχι… Με την Αναστασία γνωριστήκαμε σε ένα casting στο οποίο είχα καθυστερήσει… Μετά με προσέγγισε…».

Οι σπουδές του πριν γίνει μοντέλο

Εξασφαλίσαμε στοιχεία για το προφίλ του Χρήστου Μπίρμπα, του νέου coach, από τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Μπέζα περιγράφοντας αναλυτικά τον εαυτό του.

«Ως μοντέλο έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Μιλάνο και Τουρκία. Στην καριέρα μου έχω κάνει πασαρέλες, editorials , καμπάνιες και look books. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και έχω εργαστεί πάνω σε αυτό. Έκανα πρωταθλητισμό κολύμβησης για περίπου 10 χρόνια και λατρεύω το υγρό στοιχείο από τότε που δεν ήξερα να επιπλέω

Πήγα στρατό μεγάλος σε ηλικία (25 ετών) και για να μη βαρεθώ δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις και κατάφερα να περάσω στην ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων στα αλεξίπτωτα. Είμαι 30 χρόνων. Έχω ένα σκυλί ράτσας μαλτέζ, τον Ντέξτερ, που τον υπεραγαπώ».

Χρήστος Μπίρμπας