Είναι μαζί 1 χρόνο - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νικολέττας Καρρά μετά τον χωρισμό της με τον Φώτο Πιττάτζη

Είναι τηλεοπτικός παραγωγός...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Νικολέττα Καρρά αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, και με τον ρόλο της έχει σπείρει "πανικό" στους τηλεθεατές (δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνισή της για τις ανάγκες του σίριαλ). Πρόκειται για μία γυναίκα που δουλεύει σε νυχτερινό κέντρο και "κρατά συντροφιά" στο αντρικό κοινό, όμως στην πραγματικότητα η ζωή της είναι εντελώς διαφορετική.

Αν και δεν βρίσκεται συχνά μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, οι σχέσεις και οι χωρισμοί της έχουν γίνει γνωστοί μέσα στα χρόνια. Το 2012, δηλαδή, παντρεύτηκε τον δικηγόρο Φώτο Πιττάτζη, ωστόσο 7 χρόνια αργότερα, το 2019, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της Νικολέττας Καρρά

Το 2021, όμως, η ίδια φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος είναι τηλεοπτικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του καναλιού Action 24, ενώ είναι και πρόεδρος των Ελλήνων Θεατρικών Παραγωγών.

Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες, όμως ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε λίγο διάστημα πριν σε βραδινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, με τους δυο τους να φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Νικολέττα Καρρά σύντροφος

Νικολέττα Καρρά Διονύσης Παναγιωτάκης

Νικολέττα Καρρά Διονύσης Παναγιωτάκης σύντροφος

Τι είχε δηλώσει για τον γάμο της

Η Νικολέττα Καρρά το πρωί της Πέμπτης 7/7 βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί για το γάμο της, αλλά και για την πιο δύσκολη περίοδο που βίωσε στην σκηνή του θέατρου. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για το κίνημα #metoo όπου συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα.

«Ο γάμος ήταν ένα πάρτι και αν μου έρθει να το κάνω θα το κάνω, δεν το κυνηγάω κιόλας. Η πιο δύσκολη περίοδος της καριέρας μου είναι την τελευταία τριετία, λόγω ατυχιών. Υπήρξαν στιγμές που ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Έχω την ψυχολόγο μου που με συμβουλεύει. Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά, σε κανέναν τομέα».

«Ήταν επιλογή μου να μην ασχοληθούν τα μέσα με το διαζύγιό μου, έλεγα “γιατί δεν με πήρατε για την παράσταση, τώρα σας έπιασε ο πόνος;”. Είχα παίξει με γαστρεντερίτιδα σε μια παράσταση, ήταν πολύ δύσκολο, είχα πυρετό 39, στο ενδιάμεσο των παραστάσεων είχα πάει στο Κέντρο Υγείας».