Λιποθύμησε στο αεροδρόμιο η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη - Τι συνέβη;

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Δεν προλαβαίνει να χαρεί τις κλωτσιές του μπέμπη της η Ιωάννα Τούνη, καθώς τα προβλήματα υγείας της λόγω της εγκυμοσύνης της γίνονται όλο και πιο έντονα αντί να ηρεμούν. Την Τετάρτη 2/11, μάλιστα, συνέβη κάτι σοκαριστικό κατά τη διάρκεια της επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη.

Αφού επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, έχασε τις αισθήσεις της, "έβγαλε" και ότι είχε φάει και επέστρεψε στο σπίτι της πιο κουρασμένη από ποτέ. Παρόλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω και αποκάλυψε πως θα συνεχίσει την ημέρα της κανονικά σαν να μη συνέβη τίποτα.

Το σκηνικό της λιποθυμίας της Ιωάννας Τούνη

«Παιδιά σήμερα έχω βγει off, δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Είχα πτήση. Λιποθύμησα και έκανα εμετό στην πτήση. Χριστούλη μου, δεν πέρασαν καλά ούτε οι διπλανοί μου ούτε εγώ. Ήρθα σπίτι, κούμπωσα βιταμίνες, σιδήρους, λίγο να συνέλθω και πάω δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Είναι ολοφάνερο πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου προετοιμάζονται μέχρι να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, αφού φαίνεται πως έχουν αλλάξει ήδη ένα από τα δωμάτιά τους, ώστε να το κάνουν παιδικό. Η διάσημη Influencer φροντίζει να ενημερώνει το κοινό της για κάθε τους κίνηση και, αφού πλέον έκλεισε τους 6,5 μήνες που κυοφορεί θέλησε να κάνει ένα update.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής 21/10, η ίδια δημοσίευσε μερικά stories στο προφίλ της στο Instagram εξηγώντας σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή, τονίζοντας πως οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε προηγουμένως με τους εμετούς και τους πόνους, δεν έχουν περάσει ακόμα.

«Σου έχω update εγκυμοσύνης! Σήμερα είναι 28 εβδομάδων ακριβώς, δηλαδή 6,5 μηνών. Το μωρό έχει πλέον μέγεθος ολόκληρης κολοκύθας, έχει μεγαλώσει το αντράκι μου και επίσης έχω παρατηρήσει την εξής αλλαγή στο σώμα μου…Ας το πάρουμε όμως από την αρχή. Λοιπόν είπαμε, είμαι 6,5 πλέον μηνών, κάνω ακόμα εμετούς δηλαδή έκανα και σήμερα και χθες και προχθές.

Γενικά τέσσερις από τις επτά μέρες της εβδομάδας θα τους κάνω τους εμετούς μου οπότε γενικά η ενέργειά μου δεν είναι πολύ καλά. Είναι πολύ πεσμένος και ο σίδηρος μου, είναι πολύ πεσμένα όλα οπότε είμαι γενικά ένα κουρέλι. Πέραν αυτού έχω παρατηρήσει ότι εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει στην κοιλιά μου και βγαίνει αυτή εδώ η καφέ γραμμούλα.

Η συγκεκριμένη γραμμούλα λέγεται linea negra κι εμφανίζεται στην εγκυμοσύνη και μετά εξαφανίζεται. Περίεργο δεν είναι; Επίσης πονάω φρικτά στη μέση, στην πλάτη, στα κόκκαλα μου… νομίζω ότι είμαι για απόσυρση, πραγματικά να με πας και να με κάνεις παλιοσίδερα.

Φταίω και εγώ γιατί πρέπει να κάνω γιόγκα, pilates και λοιπά για εγκυμοσύνη και το έχω αμελήσει αρκετά γιατί τρέχω και έχω διάφορα… το Θεσσαλονίκη-Αθήνα, τη δουλειά και χίλια δυο μύρια αλλά έχει γίνει πολύ ανυπόφορος ο πόνος και σήμερα έκλεισα όντως να πάω pilates για εγκυμοσύνη. Ελπίζω να περάσει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.