«Δεν σας έχω δείξει ακόμη τις κλωτσιές που μου δίνει ο μπέμπης» - Το συγκινητικό βίντεο της Ιωάννας Τούνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στιγμές ευτυχίας για την νεαρή μανούλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει εξαιτίας των αλλαγών στον οργανισμό της (δείτε εδώ ακριβώς ποια προβλήματα αντιμετωπίζει). Όσο περνάει ο καιρός, μάλιστα, το μωράκι της μεγαλώνει όλο και περισσότερο και αυτό σημαίνει πως αρχίζει να το αισθάνεται ακόμη πιο πολύ.

Αποφάσισε, λοιπόν, να μοιραστεί για πρώτη φορά με το διαδικτυακό της κοινό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο κατά το οποίο ο μπέμπης της κλωτσάει, με την ίδια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ιωάννα Τούνη δείχνει τον μπέμπη της να κλωτσάει μέσα από την κοιλίτσα της

«Δεν σας έχω δείξει ακόμη τις κλωτσιές που μου δίνει ο μπέμπης όλη μέρα.. παρατήρησε να δεις. Δεν είναι σοκ; Όχι δεν πονάει είναι περίεργο τρυφερό συναίσθημα», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο της.

Η σούπερ "καυτή" εμφάνισή της στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

Την Τετάρτη 26/10 γιόρταζε η μισή Ελλάδα, μεταξύ αυτής και ο αγαπημένος σύντροφος και μελλοντικός σύζυγος της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το μοντέλο πέρασε τη μέρα του στην αγκαλιά της συντρόφου του (δείτε πως του ευχήθηκε στα social media) και το βράδυ έκαναν μια κοινή έξοδο.

Το ζευγάρι αποφάσισε να πάει για σούσι σε αγαπημένο του στέκι για να γιορτάσει με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν την αδυναμία της στην ιαπωνική κουζίνα. Ωστόσο, λόγω εγκυμοσύνης επιλέγει να τρώει ψημένο σούσι.

Για την κοινή έξοδό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη επέλεξε ένα μίνι στράπλες φόρεμα σε κρεμ απόχρωση του δικού της brand. «Πάμε έξω να γιορτάσουμε το αγόρι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη, ξεκαθαρίζοντας πως η έξοδός τους δεν θα κρατήσει ως αργά το βράδυ, μιας κι εκείνη βρίσκεται πια στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κουράζεται πιο εύκολα.