Χώρισε και το ανακοίνωσε με μια μόνο λέξη - Ελεύθερη ξανά η Νικολέττα Τσομπανίδου

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χώρισε και το ανακοίνωσε με μια μόνο λέξη - Ελεύθερη ξανά η Νικολέττα Τσομπανίδου

Μπορεί να φαινόταν πολύ ερωτευμένη, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν κατάφερε ξεπεράσει τα προβλήματα της με τον σύντροφό της και κατέληξαν στο χωρισμό. Ο λόγος για την Νικολέττα Τσομπανίδου, την νικήτρια του The Bachelor, η οποία ήταν η εκλεκτή στην καρδιά του Παναγιώτη Βασιλακου.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς όμως να φέρνει στο φως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά.

Η ανακοίνωση του χωρισμού της Τσομπανίδου

Η νεαρή κοκκινομάλλα, απάντησε με ένα κοφτό "ναι" στην απάντηση follower της αν χώρισε από τον αγαπημένο της (δείτε ποιος ήταν).

Νικολέττα Τσομπανίδου χωρισμός

Η τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη

Η Νικολέττα Τσομπανίδου, 2 χρόνια μετά την συμμετοχή της στο The Bachelor, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της σήμερα, αλλά και για το σύντροφό της μετά το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

«Δεν είμαι από τα κορίτσια που σκέφτονται τον γάμο και την πρόταση… Πιο πολύ σκέφτομαι τα επαγγελματικά μου. Βέβαια, δεν είμαι ποτέ αρνητική» είπε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το αν οι γονείς της προτιμούν το σύντροφο της, ή τον Παναγιώτη Βασιλάκο, δήλωσε: «Οι γονείς μου με στηρίζουν σε κάθε μου απόφαση, ποτέ δεν θα μου πουν “μήπως να έκανες εκείνο;”. Ποτέ!».

«Όταν ήρθα στην Αθήνα, κορόιδεψα τους γονείς μου. Τους είπα ότι θα κάτσω μία εβδομάδα και δεν ξαναπήγα πίσω. Ακόμα μου το χτυπάνε. Με αγχώνει το μέλλον» πρόσθεσε η Νικολέττα η οποία έχει ανοίξει τη δική της επιχείρηση ρούχων.