«Υποφέρω βαθιά μέσα μου» - "Τσακισμένη" ψυχολογικά η Δέσποινα Μοιραράκη στο Πρωινό, για το θάνατο του συζύγου της

«Είμαι υποχρεωμένη να προχωρήσω μπροστά γιατί έχω τρία παιδιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Υποφέρω βαθιά μέσα μου» -

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη λίγους μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της, ο οποίος έδινε κρυφά από όλους μάχη με τον καρκίνο. Η βασίλισσα των χαλιών "λύγισε" όταν έφτασε η συζήτηση στο θέμα αυτό, καθώς ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει πως ο Γιάννης Κοντούλης, ο άνδρας που αγάπησε και ερωτεύτηκε έφυγε από τη ζωή (δείτε σπαρακτικά πλάνα από την κηδεία του).

Η εξομολόγηση απο καρδιάς της Δέσποινας Μοιραράκη

«Ήταν επιθυμία του Γιάννη να μη μάθει κανείς τίποτα για την υγεία του. Πονάω πάρα πολύ για αυτό το θέμα, υποφέρω βαθιά μέσα μου, δεν νιώθω ακόμα έτοιμη, στο λέω και συγκινούμαι, να μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτό. Θέλω πραγματικά να το σεβαστείς, είναι τεράστιος ο πόνος Γιώργο.

Ο Γιάννης ήταν ένα δώρο στη ζωή μου. Και πρέπει να αποδεχτώ αυτή τη στιγμή πως αυτό το δώρο δεν το έχω. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την απώλειά του. Μου λείπει πάρα πολύ. Και τώρα που είμαι εδώ νομίζω ότι θα με πάρει στο τηλέφωνο», είπε αρχικά.

«Η ζωή συνεχίζεται με οποιοδήποτε κόστος κι αν έχει αυτό. Είμαι υποχρεωμένη να προχωρήσω μπροστά γιατί έχω τρία παιδιά που στέκονται από μένα, μια τεράστια επιχείρηση και τώρα έχω κι ένα Cash or Trash. 15 μέρες έκανα γυρίσματα και πήγαινα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ξέρω ότι είναι οι τελευταίες μέρες. Κι όμως έβγαινα στο γυαλί, γέλαγα, μίλαγα χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα», πρόσθεσε.

Το περιστατικό που την εξαγρίωσε στο τρίμηνο μνημόσυνο του

Τρεις μήνες έκλεισαν στις 24/9 από τη μέρα που ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης έφυγε από τη ζωή. Το πρωί της ίδιας ημέρας λοιπόν, τελέστηκε το τρίμηνο μνημόσυνο με τη Μοιραράκη να ενοχλείται πολύ όταν αντιλήφθηκε την παρουσία δημοσιογράφων σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη προσωπική στιγμή, με την ίδια να ξεσπά αργότερα με ανάρτησή της.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την απώλειά του, αφού οι μνήμες είναι ακόμα πολύ νωπές η ίδια προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της και να κάνει ένα νέο άνοιγμα στα επαγγελματικά της εκ νέου στην τηλεόραση, κάτι που όπως αποκάλυψε θα ήταν επιθυμία και του ίδιου του Κοντούλη.

«Σήμερα στο κοιμητήριο με αφορμή το τρίμηνο μνημόσυνο του συζύγου μου υπήρχαν δίπλα στο μνήμα δημοσιογράφοι με κάμερα. Παρακαλώ ιδιαιτέρως όλα τα ΜΜΕ να σεβαστούν την επιθυμία μου να βιώνω την απώλεια του συζύγου μου χωρίς να συμμετέχουν στις προσωπικές μου στιγμές. Σας ευχαριστώ θερμά».

Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη μετά το τρίμηνο μνημόσυνο του Γιάννη Κοντούλη