«Τι, να πάρω τηλέφωνο μετά το χαρτάκι; Ρεζίλι» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον κρυφό της θαυμαστή

«Μένει εκεί κοντά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τι, να πάρω τηλέφωνο μετά το χαρτάκι; Ρεζίλι» - Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον κρυφό της θαυμαστή

Μπορεί η σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, να συμπεριλάμβανε μερικές έντονες στιγμές (δείτε εδώ τι συνέβη και η ίδια βγήκε εκτός εαυτού), όμως κατά κύριο λόγο όλα κύλησαν ήρεμα.

Προβλήθηκε, λοιπόν, στον "αέρα" η συνέντευξη της Μαίρης Βυτίναρος, η οποία μίλησε για το φλερτ που δέχεται από τους Έλληνες και η παρουσιάστρια βρήκε την αφορμή να αποκαλύψει πως έχει έναν κρυφό θαυμαστή, ο οποίος της αφήνει λουλούδια στο αυτοκίνητό της πολύ συχνά.

Ποιος είναι ο κρυφός θαυμαστής της Κατερίνας Καινούργιου

«Βλέπω στο αμάξι μου καμιά φορά ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Πάω να στρίψω – πρέπει να μένει εκεί κοντά – και πήγε να με χτυπήσει γιατί έστριψα λίγο απότομα. Και τρόμαξα. Και σήμερα, όπως κατεβαίνω από το αυτοκίνητο, βλέπω πάνω στο παρμπρίζ ένα χαρτάκι που έγραφε, “ελπίζω να μη σε τρόμαξα χθες, το τηλέφωνό μου είναι αυτό…

Έχω καταλάβει ότι είναι αυτός ο κύριος που αφήνει τα τριαντάφυλλα. Τον έχω δει κάποιες φορές με το αυτοκίνητο, ωραίος είναι. Δεν είναι 25 χρονών, πιο μεγάλος είναι, γύρω στα 35-40. Αλλά τι, να πάρω τηλέφωνο μετά το χαρτάκι; Ρεζίλι», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρόταση γάμου που δεν της έγινε ποτέ

Πρόταση γάμου από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Βενετία, κάτι που έκανε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ).

Με αφορμή την είδηση λοιπόν αυτή, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης 12/10 στον αέρα της εκπομπής της μια προσωπική ιστορία από το παρελθόν και συγκεκριμένα μια σχέση της που πίστευε πως θα της κάνει πρόταση γάμου.

«Να πω και εγώ μια προσωπική εμπειρία. Έχουμε κανονίσει με μια σχέση μου να πάμε ένα ταξίδι, με την μεγάλη σχέση που είχα στη ζωή μου, την προηγούμενη που είχα. Μου είχε πει λοιπόν ότι θα πάμε ταξίδι, νομίζω στο Παρίσι.

Εγώ είχα ξεκινήσει να σκέφτομαι τα δικά μου και είχα δει ότι είχε πάει και σε ένα κοσμηματοπωλείο και ήμουν σίγουρη μέσα μου. Πάω να φτιάξω τα νύχια μου και είπα στα κορίτσια να μου κάνουν γαλλικό. Σκεφτόμουν πως αν μου δώσει το δαχτυλίδι να έχω τη σωστή φωτογραφία. Αυτό δεν έγινε ποτέ και ήταν όλα στη φαντασία μου», είπε η παρουσιάστρια.