Δίνει τέλος στην καριέρα του - Πότε θα σταματήσει το τραγούδι ο Σταμάτης Γονίδης

Θλίψη για τους πιστούς θαυμαστές του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Το όνομα του Σταμάτη Γονίδη ακούστηκε έντονα το καλοκαίρι που πέρασε ιδιαίτερα μετά το άγριο ξύλο που "έπαιξε" στο κέντρο όπου εμφανιζόταν. Μήνες μετά, ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Secret και μίλησε "ανοιχτά" για όλα.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο τέλος της καριέρας του στο τραγούδι, το οποίο θα έρθει σύντομα, ωστόσο ακόμα νιώθει την υποχρέωση να συνεχίσει να δίνει παραστάσεις διότι ο κόσμος του το ζητά.

Πότε θα κλείσει ο κύκλος της καριέρας του Σταμάτη Γονίδη

Νέα συνεργασία με Ζαφείρη Μελά, με απίστευτα sold-out από την πρεμιέρα.

Είναι αναμφισβήτητο ότι ο Ζαφείρης Μελάς είναι ένας από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές. Φέτος, έπειτα από αρκετές προτάσεις που είχα, επέλεξα να κάνω ένα λαϊκό σχήμα, να πω λαϊκά τραγούδια και να διασκεδάσει ο κόσμος! Και το επέλεξα αυτό γιατί το λαϊκό τραγούδι έχει γίνει είδος προς εξαφάνιση τώρα τελευταία. Αυτό, λοιπόν, το σχήμα, όπως το είχα φανταστεί, πάει πάρα πολύ καλά, ο κόσμος διασκεδάζει, υπάρχει απήχηση στο κοινό και περνάμε πολύ όμορφα. Ο Ζαφείρης δίνει τον καλύτερό του εαυτό και εγώ, κάθε βράδυ, κάνω κατάθεση ψυχής.

Με ποια κριτήρια επιλέγετε τις συνεργασίες σας;

Έχει μεγάλη σημασία να έχω καλή σχέση με τον καλλιτέχνη με τον οποίο θα συνεργαστώ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πρώτα και πάνω από όλα επιλέγω να συνεργαστώ με έναν καλλιτέχνη μέσα από τις φωνητικές του ικανότητες και τη διαχρονικότητά του. Ο Ζαφείρης Μελάς είναι αδικημένος, για-, τί πάντα ήταν σε δεύτερα μαγαζιά, θεωρώ ότι έπρεπε να είναι στα πρώτα και θα γίνει αυτό.

Σταμάτης Γονίδης

Σε ένα σχήμα είστε από εκείνους που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά;

Τις περισσότερες φορές δεν κάνω υπομονή, γιατί όλα θέλω να είναι όπως πρέπει και όπως τα συμφωνήσαμε. Ο λόγος ο δικός μου είναι συμβόλαιο και το γνωρίζουν όλοι αυτό, οι επιχειρηματίες, οι καλλιτέχνες, το ξέρουν άπαντες. Όταν, λοιπόν, κάτι που έχουμε συμφωνήσει δεν είναι όπως πρέπει ή όταν κάτι δεν πάει, τότε ό,τι δεν λύνεται κόβεται, που έλεγε και ο Μέγας Αλέξανδρος!

Όμως, υπάρχουν και φορές που κάνω υπομονή, γιατί ξέρω ότι αυτό πρέπει να γίνει από το μυαλό πότε θα σταματήσω. Εγώ το γνωρίζω, να σας πω την αλήθεια. Όμως, όσο ο κόσμος με ζητάει και με θέλει να τραγουδώ και όσο εγώ νιώθω συνεπής, η φωνή μου είναι εντάξει και τα τραγούδια μου έχουν απήχηση, συνεχίζω να τραγουδώ. Όταν καταλάβω ότι ο κόσμος πλέον με απορρίπτει, δεν θα επιμείνω σε κάτι που ο κόσμος δεν θέλει και τότε θα πάρω άλλες αποφάσεις.

Ποια ήταν η τελευταία φορά που απευθυνθήκατε στον Θεό, προσευχηθήκατε για κάτι και ζητήσατε τη βοήθειά Του;

Δεν υπάρχει τελευταία φορά, ούτε θα υπάρξει. Είναι εδώ και χρόνια που προσεύχομαι, δεν ζητάω τίποτα, Τον ευχαριστώ πάντα και θέλω όλος ο κόσμος να είναι καλά και να υπάρχει ειρήνη. Αυτή είναι η προσευχή μου: υγεία, αγάπη, ειλικρίνεια και ειρήνη στον κόσμο.

Το εξωφρενικό ποσό που ζητούσε για τη συναυλία του

Συναυλία στο Μικροχώρι Δράμας έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης. Και ενώ τα απλά εισιτήρια προπώλησης ή εισόδου κυμαίνονταν σε φυσιολογικά πλαίσια της τάξης των 13 και 15 ευρώ αντίστοιχα, οι διοργανωτές είχαν διαμορφώσει έτσι το χώρο του γηπέδου, ώστε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Βέβαια οι θαυμαστές του τραγουδιστή που θέλησαν να κάτσουν πρώτο τραπέζι πίστα ή για την ακρίβεια πρώτο καναπέ πίστα, έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού αυτός κόστισε πολλά κατοστάρικα.

Όπως μαθαίνουμε βέβαια τα έδωσαν, αφού ο τραγουδιστής έχει πολλούς θανατικούς θαυμαστές τους οποίους έχει καταφέρει εκτός από τη φωνή του να κερδίσει και με την έντονη προσωπικότητα, αλλά και με τις δηλώσεις του. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, έγινε έξαλλος με την προσβολή που έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος, προς τους τηλεθεατές του «Άγιου Παίσιου», και του μίλησε έξω από τα δόντια, υποδεικνύοντάς του και τα σημεία που μπορεί να γράψει τις προσβολές του.

Το εξωφρενικό ποσό των 800 ευρώ έδωσαν λοιπόν, όσοι επιλέξουν να ακούσουν τον Σταμάτη Γονίδη στη βραδινή συναυλία του την Πέμπτη (30/06) στο Μικροχώρι Δράμας από τους καναπέδες στήθηκαν στην πρώτη σειρά στο γήπεδο.

Οι σοκαριστικές τιμές και η μετατροπή του χώρου προκάλεσαν σάλο στη Δράμα, με χρήστες των social media να αναρωτιούνται αν στο τέλος της συναυλίας θα τους δινόταν δώρο και ο... καναπές.

Η αφίσα για τη συναυλία του Γονίδη