Έπεσε άγριο ξύλο σε μαγαζί που τραγουδούσε ο Σταμάτης Γονίδης - Τους χώρισε η αστυνομία

Ο λόγος που επέφερε το σκηνικό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έπεσε άγριο ξύλο σε μαγαζί που τραγουδούσε ο Σταμάτης Γονίδης - Τους χώρισε η αστυνομία

Ο Σταμάτης Γονίδης κάνει συναυλίες εν όψει του καλοκαιριού και πιο αναλυτικά την Παρασκευή 12/8 βρέθηκε στο Λιανοκλάδι εκεί, που τραγούδησε με το κοινό να διασκεδάζει μέχρι τις πρωινές ώρες με τις πολλές επιτυχίες του.

Και ενώ λοιπόν όλα εξελίσσονταν ήρεμα σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiareport.gr λέγεται πως σημειώθηκε έντονο σκηνικό ανάμεσα στην υποδοχή του μαγαζιού και μια παρέα ρομά, που ήθελε να εισέλθει στον χώρο χωρίς να πληρώσει εισιτήριο. Μάλιστα πιάστηκαν στα χέρια και απομακρύνθηκαν με παρέμβαση της αστυνομίας. Ίσως αν είχε ενημερωθεί για όλο αυτό ο ίδιος ο Σταμάτης να μπορούσε να είχε παρέμβει με τις ιδιαίτερες ικανότητες, που έχει.

Έντονο σκηνικό σε συναυλία του Σταμάτη Γονίδη

Σταμάτης Γονίδης

«Ήταν σαν να βρίζουν την μάνα μου»

Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα, το μεσημέρι της Δευτέρας 30/5, και αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και στο ξέσπασμα της πανδημίας, στην πίστη του στον Θεό, αλλά και στην απόκτηση της κόρης του.

Ο τραγουδιστής επισήμανε πως η πανδημία δεν είχε τόσο μεγάλη επηροή πάνω του, καθώς πάντα προτιμούσε να είναι απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ προχωράει έχοντας στο μυαλό του πως οτιδήποτε έχει αρχή, έχει και ένα τέλος. Σχετικά με τις κόρες του, ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και δεν απέκλεισε, μάλιστα, το ενδεχόμενο να συνεργαστεί στο μέλλον με την κόρη του.

«Αυτήν την εποχή σίγουρα παρεξηγείται η πίστη στο Θεό», είπε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο ζήτημα και στη συνέχεια μίλησε για όσα ειπώθηκαν λίγο διάστημα πριν από τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Αυτό που άκουσα από τον Πέτρο Τατσόπουλο δεν μου άρεσε, ήταν σα να βρίζουν τη μάνα μου».

Όσον αφορά την μικρή του κόρη σημείωσε: «Όποιος δεν ξέρει να αγαπά, ένα μικρό παιδί μπορεί να του το μάθει» και μιλώντας για την υστεροφημία ανέφερε πως θα ήθελε να αφήσει πίσω του, κάτι όμορφο και για τον ίδιο, αλλά και για τα παιδιά του.