«Τρομάζω πόσοι ανώμαλοι είναι εκεί έξω και δεν θα μάθουμε ποτέ γι’ αυτούς» - Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Χαμός συμβαίνει δυστυχώς τον τελευταίο καιρό με τις ειδήσεις που αφορούν βιασμούς, παιδεραστές και παιδόφιλους με τον κόσμο να εκφράζει την οργή του, ενώ πολλοί είναι φυσικά και οι celebrities που ξεσπούν μέσα από τα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πολύ συχνά τοποθετείται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και το ίδιο έκανε και σήμερα 2/11, προχωρώντας συγκεκριμένα σε ένα story.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών

«Αθροίζοντας όλους τους ανώμαλους που εμπλέκονται στις ιστορίες παιδεραστίας των τελευταίων μηνών τρομάζω για το πόσοι είναι εκεί έξω απλά δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ για αυτούς», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, ταραγμένη από όλα αυτά που συμβαίνουν, ειδικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών 

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Μελέτη αγκαλιά με την κόρη της για την 12χρονη στον Κολωνό

Διάσημοι και απλοί πολίτες δηλώνουν σοκαρισμένοι με τις ανατριχιαστικές πληροφορίες που έρχονται στο φως όσον αφορά την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό (δείτε εδώ τα οργισμένα tweets του κόσμου). Πρόσωπα που έχουν μεγάλο βήμα μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media στέλνουν ολοένα και περισσότερα μηνύματα με τις αναρτήσεις του για πράγματα που θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα σε αυτή την κοινωνία, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι.

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το δικό της instagram έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση προσπαθώντας να εξηγήσει τι θα έπρεπε πραγματικά να σημαίνει για όλους η λέξη παιδί, πως θα έπρεπε να συμπεριφέρονται όλοι στα παιδιά.

"Όταν με αγκαλιάζει κ μου τραγουδάει με ηρεμεί κ με γαληνεύει.

Κ σήμερα ήμουν άγρια μέσα μου.

Κ ενώ η Αλεξάνδρα με ηρεμεί, τόσο αγριεύω παραπάνω όταν σκέφτομαι όλη μέρα τρόπους για να προστατεύσω το κορίτσι μου από λαίμαργα ανθρωπάρια.

Όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε τρόπους να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από λαίμαργα ανθρωπάρια.

Κ τα παιδιά των άλλων, κ αυτά που δεν έχουμε, δικά μας παιδιά είναι. Κ πρέπει να τα έχουμε ασφαλή.

Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος τα παιδιά να είναι παιδιά, κ τα λαίμαργα ανθρωπάρια ανίκανα να τα βλάψουν.

Σκέψου λίγο, αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το ποστ, κάποια παιδιά βιάζονται, κάποια κακοποιούνται, κάποια εργάζονται, κάποια απειλούνται.

Κ δεν σταματάει.", έγραψε χαρακτηριστικά.