«Άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα....» - Η εξομολόγηση της Γιώτας Νέγκα για το διαζύγιό της

«Ήταν μια μεγάλη απόφαση ζωής»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα....» - Η εξομολόγηση της Γιώτας Νέγκα για το διαζύγιό της

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 η Γιώτα Νέγκα, η οποία μίλησε μέσα σε όλα και για το διαζύγιό της, χωρίς όμως, να πει πολλά πράγματα.

Η αναφορά της Γιώτας Νέγκα στο διαζύγιό της

«Το διαζύγιό μου ήταν μια μεγάλη απόφαση ζωής, σαφέστατα, αντιλαμβανόμενη το πώς αισθανόμουν απέναντι σε αυτό. Δεν τα έχω λύσει και όλα. Μετά δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάποιες μεγάλες αποφάσεις, απλά με βρήκαν ωραία πράγματα.

Άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα, άρχισα κι εγώ να προσανατολίζομαι και να καταλαβαίνω τι θέλω, να αρχίζω να κάνω spelling το όχι σιγά σιγά, αλλά ακόμα με δυσκολεύει. Το όχι δεν υπήρχε μέσα μου, ήθελα να ευχαριστώ όλο τον κόσμο», είπε η τραγουδίστρια, που έκανε και μια σπάνια αποκάλυψη για τη καριέρα της.

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της τραγουδίστριας

Η Γιώτα Νέγκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει στο τηλεοπτικό κοινό την πραγματική της ηλικία, και η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται καθόλου. Βέβαια η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η Google βγάζει διαφορετικό νούμερο.

Στη συζήτησή της με την Πέμη Ζούνη, η Γιώτα Νέγκα ξεκαθάρισε πως εδώ και καιρό έχει παρατηρήσει ότι η Google της προσθέτει μερικά χρόνια και για τον λόγο αυτό, μία φίλη της αποφάσισε να το αλλάξει.

«Γκουγκλάρουν και βρίσκουν την ηλικία μας αν θέλουν. Εμένα στη Google με έχουν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη.

Πρόσφατα το διόρθωσε μι φίλη μου, γιατί μου δεν το άντεχε και μου έλεγε ‘δεν μπορώ να το βλέπω, να το διορθώσω’», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η Γιώτα Νέγκα, αν δεν έχει γίνει ξανά κάποια αλλαγή στην Google, είναι 56 ετών.