Παναγιώτης Θεόφιλος - Δανάη Παναγιώτου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν

Η ανάρτηση του πρώην παίκτη του Power of Love

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Panagiotis Theofilos
Instagram / Panagiotis Theofilos

Μέσα από το “Power of Love” γνωρίσαμε τον Παναγιώτη Θεόφιλο, ο οποίος περνάει την πιο όμορφη και σημαντική φάση της ζωής του μιας και θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, καθώς η σύζυγός του Δανάη Παναγιώτου είναι και πάλι έγκυος.

Το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το νέο μέλος της οικογένειάς τους και μάλιστα διοργάνωσαν ένα πάρτι για εκείνους και τους φίλους τους για να μάθουν το φύλο του δεύτερου μωρού που περιμένουν.

Το φύλο του μωρού που περιμένει ο Παναγιώτης Θεόφιλος με την σύζυγό του

Όπως αποκάλυψαν λοιπόν, περιμένουν ακόμη ένα κοριτσάκι, με το ζευγάρι να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το πάρτι τους.

«Γονείς δύο κοριτσιών λοιπόν, με διαφορά ηλικίας ενα χρόνο…! Ευχαριστούμε τον Θεό για την διπλή ευτυχία που μας χάρισε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Παναγιώτης, που πριν λίγο καιρό βάφτισαν και την πρώτη τους κορούλα.

Το φύλο του μωρού που περιμένει ο Παναγιώτης Θεόφιλος με την σύζυγό του 
Instagram / Panagiotis Theofilos

Οι συγκινητικές αναρτήσεις από τη γέννηση της κόρης του

Ομολογουμένως ο Παναγιώτης Θεόφιλος ήταν ένας από τους πιο όμορφους παίκτες του Power of love, ωστόσο δε βρήκε τον έρωτα μέσα από το σπίτι της αγάπης. Η γυναίκα του σήμερα, Δανάη Παναγιώτου έγκυος στο πρώτο τους παιδί, γέννησε και ο Πάνος είναι τρελαμένος.

Με δύο πολύ γλυκά στόρυ στο Instagram το βράδυ 12/2 πληροφορηθήκαμε την είδηση της γέννας, καθώς το περιμέναμε από μέρα σε μέρα, με την κοιλιά της νέας μανούλας να είναι έτοιμη να σκάσει!

Ο πρώην παίκτης του reality αγάπης, είχε κάνει μια σχέση μέσα στο παιχνίδι και ήδη από εκεί είχαμε αντιληφθεί πως αυτό το παιδί έχει σοβαρές βλέψεις για τη γυναίκα, που θα καταφέρει να του κλέψει την καρδιά!

Και όπως λέει το ρητό «όλα για κάποιο λόγο γίνονται», έτσι και εδώ. Λίγους μήνες από τη λήξη του παιχνιδιού είδαμε τον Πάνο ξανά ερωτευμένο, με μια καλλονή, η οποία τελικά θα ήταν και η μητέρα του πρώτου τους παιδιού!

Όλα πήγαν καλά, καθώς ο Πάνος με το στόρυ του, ενημέρωσε το κοινό του, πως το αστέρι του γεννήθηκε και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ!

Παναγιώτης Θεόφιλος

Παναγιώτης Θεόφιλος