«Η Βίκυ Καγιά δεν είναι έτσι στη ζωή της, παίζει έναν ρόλο στο GNTM»

«Το GNTM είναι πραγματικά βαρετό, δεν ενδιαφέρει κανέναν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η Βίκυ Καγιά δεν είναι έτσι στη ζωή της, παίζει έναν ρόλο στο GNTM»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 2/11 ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο GNTM, τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για Καγιά & Παπαγεωργίου

«Όλες οι εκπομπές είναι πολύ βαρετές. Το GNTM είναι πραγματικά βαρετό, δεν ενδιαφέρει κανέναν, δεν έχει σχέση με τη μόδα. Η Βίκυ Καγιά δεν είναι έτσι στη ζωή, είναι πολύ καλό παιδί, παίζει έναν ρόλο. Ο Καράβας όπου και να είναι, ίδιος είναι», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Για την δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying: «Είναι πολύ αόριστο, αυτό που είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ποιος της έκανε bullying; Η Ηλιάνα δεν έχει βρει ακόμη τον ρόλο της στην τηλεόραση».

Πρώην παίκτρια του GNTM 5 "σφάζει" με το γάντι την Καγιά

Μια ακόμη αποχώρηση είδαμε το βράδυ της Τρίτης 19/10 στο GNTM 5, με την κοπέλα που έφυγε από την βίλα να είναι η Έλενα Λυσάνδρου, η οποία όπως είπαν οι κριτές δεν κάνει για μοντέλο (δείτε εδώ το βίντεο).

Η ίδια το πρωί της Τετάρτης 19/10 μίλησε με ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Breakfast@Star, εκφράζοντας τα συναισθήματά της.

«Δεν το περίμενα γιατί ναι μεν άκουγα όλα αυτά τα αρνητικά, από την άλλη όμως άκουγα τον κύριο Τάσο και τον κύριο Γιώργο πως ήθελαν να μου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Είχα χειρότερες φωτογραφίες στις πασαρέλες. Έβλεπα ότι η Βίκυ Καγιά ότι και να έκανα δεν ήταν ευχαριστημένη, ήταν πολύ αρνητική μαζί μου από την αρχή. Περισσότερο ήταν απογοήτευση παρά άγχος.

Πιστεύω ότι έπρεπε να αποχωρήσει η Τζούλια και όχι εγώ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο επέλεξαν εμένα, ίσως επειδή άλλες φορές επειδή η κυρία Βίκυ δεν με ήθελε», είπε η Έλενα Λυσάνδρου.