«Βίωσα μπούλινγκ στο GNTM! Πάλευα, αρρώσταινα...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Αποκάλυψε για πρώτη φορά όσα γινόντουσαν πίσω από τις κάμερες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Βίωσα μπούλινγκ στο GNTM!  Πάλευα, αρρώσταινα...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Μια αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ένα αμερικανικό podcast και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο εργασιακό μπούλινγκ που βίωσε στο GNTM αλλά και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε με προβλήματα υγείας.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου 22/10 στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το μπούλινγκ που βίωνε στο GNTM

«Γύρισα στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική και ή θα τα κατάφερνα ή όχι στο μόντελινγκ, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Είχα άγχος γι΄αυτό. Αρρώσταινα περισσότερο, ήταν δύσκολο να καταλάβω τη δουλειά γιατί ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο. Βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ μετά είχα μία εγχείρηση. Στη δεύτερη σεζόν ήμουν πολύ άσχημα έκανα εγχειρήσεις, έπαιρνα φάρμακα.

Αν με ήξερε κάποιος θα το καταλάβαινε γιατί τη μία έπαιρνα βάρος, την άλλη έχανα. Ήταν εφιάλτης αλλά προσποιούμουν» είπε η παρουσιάστρια που δεν αναφέρθηκε καθόλου στο Love Island και στο πρόωρο τέλος του.

Το μπούλινγκ που έχει δεχτεί για τα κιλά της

Το τελευταίο διάστημα πολλά ήταν τα σχόλια για τα κιλά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, μιας και όπως γράφουν έχει αδυνατίσει πάρα πολύ. Τα σχόλια λοιπόν, έγιναν ακόμη πιο επιθετικά από την πρεμιέρα του Love Island με το twitter να έχει πάρει "φωτιά".

Και στο 1/10 επεισόδιο ωστόσο, τα σχόλια για το βάρος της και την εμφάνιση της στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ ήταν πολλά και επιθετικά. Βέβαια, υπήρχαν και εκείνοι που έγραφαν πως είναι μια χαρά και τα όσα γράφονται είναι υπερβολικά.

Να σημειωθεί πως και η ίδια η Ηλιάνα παλαιότερα είχε μιλήσει για την απώλεια βάρους που είχε, αποκαλύπτοντας και το λόγο που είχε συμβεί.