«Οι μαχαιριές ήταν δολοφονικές, του το έστριβε στις...» - Τι δήλωσε ο γιατρός του Γιάννη Μάρκου για την επίθεση που δέχθηκε

«Τα πιο σοβαρά χτυπήματα ήταν στην...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Οι μαχαιριές ήταν δολοφονικές, του το έστριβε στις...» - Τι δήλωσε ο γιατρός του Γιάννη Μάρκου για την επίθεση που δέχθηκε

Μια μεγάλη μάχη για την ζωή του χρειάστηκε να δώσει τα τελευταία 24ωρα ο Γιάννης Μάρκου, μετά τη δολοφονική ενέργεια που συνέβη εναντίον του στη Βαρυμπόμπη (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο).

Ο γνωστός επιχειρηματίας μετά από αρκετά χειρουργεία είναι πλέον καλά και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης 2/11, ο Γιώργος Κούστας, γιατρός που κουράρει τον επιχειρηματία μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε ότι οι μαχαιριές που είχε το θύμα δεν ήταν απλές μαχαιριές ήταν, όπως είπε ο ίδιος «δολοφονικές».

Επεξήγησε ο γιατρός, επιπλέον, ότι το μαχαίρι έμπαινε μέσα στο σώμα του επιχειρηματία στριφτά. Τα πιο σοβαρά χτυπήματα ήταν στην γάμπα, όπου έκοψε δύο αρτηρίες και τέσσερις φλέβες και ένα μεγάλο στο δεξιό μηρό.

Οι δηλώσεις του γιατρού του Γιάννη Μάρκου

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου μετά την επίθεση που δέχθηκε

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε συγκεκριμένα στην εκπομπή t-live και αναφέρθηκε τόσο στο εν λόγω γεγονός, όσο και στην κατάσταση υγείας του.

«Με μαχαίρωσε επειδή του είπα “μη μου πάρεις τη σειρά”. Έκανε κάποια βήματα πιο κάτω και μου λέει “έλα εδώ”. Με τρύπαγε παντού με τον σουγιά και τον γύριζε. Δεν πρέπει να είναι στα καλά του. Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη τη μέρα και βρήκε εμένα.

Η κατάσταση της υγείας μου είναι καλύτερη αλλά υπάρχουν θέματα που θέλουν φυσικοθεραπεία. Θα το δείξει ο χρόνος. Αν σε πάρει από κάτω τελείωσε. Επειδή έχω διάφορα χειρουργεία πίεσα τον εαυτό μου και ψυχολογικά είμαι καλά. Πρέπει να ξεπρηστεί το ένα μου πόδι που είναι χάλια. Δεν θυμάμαι να συνδιασκεδάζαμε. Όπως και να έχει το θέμα, δεν δικαιολογείται η στάση του», είπε χαρακτηριστικά.