«Δηλώνει ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμασταν εμείς» - Το "καρφί" της Αφροδίτης Γραμμέλη στην Σπυροπούλου

«Εκτιμώ πολύ τη στάση της και την ειλικρίνειά της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δηλώνει ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμασταν εμείς» - Το

Την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σχολίασε η εκπομπή Πρωινό μας και μεταξύ άλλων το λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στον ALPHA με την ξανθιά παρουσιάστρια.

«Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…» είπε η μέλλουσα μανούλα ζητώντας συγγνώμη από τους συνεργάτες της που έχει πληγώσει.

Το σχόλιο της Γραμμέλη στην Σπυροπούλου

«Εύχομαι στην Κωνσταντίνα, με απόλυτο σεβασμό, με το καλό να υποδεχτεί το μωράκι της. Είναι πολύ ωραίο να δηλώνει δημόσια ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμασταν εμείς. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, υπήρχαν κάποιες δύσκολες στιγμές στην τηλεοπτική της καριέρα, πολλοί άνθρωποι στενοχωρήθηκαν» είπε η δημοσιογράφος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκτιμώ πολύ τη στάση της και την ειλικρίνειά της να βγει στον φακό και δημόσια πια, σε μία πολύ τρυφερή στιγμή της, ουσιαστικά να δηλώνει μετάνοια και να ζητά συγγνώμη από ανθρώπους που έχει στενοχωρήσει και πιέσει αφόρητα».

H πρώην συνεργάτιδα της που το 2018 την είχε υπερασπιστεί

Λίγο μετά τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο DOT σχετικά με τις φήμες ότι απέλυε συνεργάτες της στον Aplha, πήρε θέση η δημοσιογράφος που εργαζόταν για εκείνη!

Ο λόγος για τη Λένα Καρπέτα, που δούλεψε στο παρελθόν δίπλα στην παρουσιάστρια και έγραψε μια ανάρτηση κόλαφο!

Η Λένα Καρπέτα υπερασπίστηκε δημόσια μέσω Facebook, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γράφοντας στην ανάρτησή της: «Εγώ πάλι έχω να πω ότι υπήρχαν πολλοί τηλεοπτικοί οχετοί, στους οποίους κάποιοι από εμάς δουλέψαμε με συνέπεια για χρόνια, όπου οι παρουσιάστριες /αρχισυντάκτες /βοηθοί αρχισυντάκτες μας έβριζαν, μας υποτιμούσαν, μας συκοφαντούσαν, μας συμπεριφέρονταν σαν δούλους βρε αδερφέ , χωρίς ποτέ να πούμε μια λέξη. Για όλους τους παραπάνω, που ακόμα ζουν και βασιλεύουν στην τηλεόραση, δεν λέγεται βέβαια τίποτα δημόσια. Από την άλλη, τη Σπυροπούλου, που ήταν κυρία απέναντι μας όσο καιρό εργαστήκαμε εκεί, την θάβετε καθημερινά».