«Συγγνώμη, θα μου βάλεις χέρι;» - Έξω φρενών η Έλενα Χριστοπούλου με την Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του "Πρωινό μας"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Συγγνώμη, θα μου βάλεις χέρι;» - Έξω φρενών η Έλενα Χριστοπούλου με την Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του

Το βράδυ της Τετάρτης 2/11 ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στο The 2night Show και μίλησε για την κόντρα του με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα. Οι δηλώσεις του προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 3/11 στο Πρωινό μας και σχολιάστηκαν έντονα από το πάνελ.

Μάλιστα, προέκυψε και μία αρκετά έντονη στιγμή ανάμεσα στην Έλενα Χριστοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη, διότι η πρώτη αποκάλυψε δημόσια πως είναι με το μέρος του τραγουδιστή.

"Χαμός" στο Πρωινό μας με την Έλενα Χριστοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη

«Νομίζω ότι έχει φάει μεγάλη αποχή σεβασμού από το ζευγάρι. Δεν είδα σεβασμό στον Γιώργο Τσαλίκη από το ζευγάρι. Είμαι team Τσαλίκης» είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να τη ρωτάει εάν έχει μιλήσει με το "αντίπαλο" ζευγάρι.

«Συγγνώμη, θα μου βάλεις χέρι επειδή είμαι με τον Τσαλίκη;» αναρωτήθηκε τότε η ίδια.

«Όχι, σε ρωτάω επειδή βλέπω ότι είσαι πολύ κατασταλαγμένη, δείχνεις ότι έχεις μιλήσει με τον Γρηγόρη και τη Ναταλί. Έθιξε ένα θέμα που αφορά τον ίδιο προσωπικά. Βγάζουμε τα κανάλια και τις παραγωγές από τη μέση. Είναι θέμα καναλιού και εκπομπής, για το Big Brother. Ο Γιώργος έχει ένα παράπονο που το έχει εκφράσει δημόσια –όπως είπε ο ίδιος- 200 φορές. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει δημόσια να βγαίνεις και να λες το παράπονό σου για ανθρώπους που από την αρχή θα μπορούσες να έχεις πάρει ένα τηλέφωνο ότι “υπάρχει ένα ηθικό ζήτημα και να το λύσουμε”», της απάντησε εκείνη.

«Στον Γιώργο αναγνωρίζω ότι είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος. Το έχω πει και στον παροξυσμό των δηλώσεων τότε. Ας το λύσουν μεταξύ τους. Είναι αμαρτία να το ζούμε αυτό το έργο 1,5 χρόνο», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Το τελευταίο ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη για Γκουντάρα και Κάκκαβα

Mε αφορμή τις σημερινές 21/10 δηλώσεις της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την συνεργασία που είχαν πέρσι με τον ΣΚΑΪ και τη μη τήρηση των όσων είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής με το κανάλι (δείτε εδώ όλα όσα είπαν) ο Γιώργος Τσαλίκης προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα.

Η κόντρα του ζευγαριού με τον τραγουδιστή κρατά εδώ και πολύ καιρό για αυτό και ο τραγουδιστής θέλησε να ξεσπάσει για όλα αυτά που είπαν, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media.

«Ρε φίλε θα τρελαθώ. Βγαίνουν τώρα και λένε «γιατί να μην τηρηθούν τα συμφωνημένα;» με στεναχώρια, απορία και θυμό! Ότι άλλα τους τάξανε και άλλα ζήσανε… Να σας βοηθήσω λοιπόν; Γιατί αγάπες μου, σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις… Ήξερες ότι δεν τηρήθηκαν τα ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ με αυτόν που του πήρατε τη θέση…

Και είπατε (εικάζω) για να είστε εντάξει με την πάρτη σας, «εμείς τη δουλειά μας κάνουμε… τι φταίμε;» Σωστά; Και θέλατε μετά να τηρηθούν τα προφορικώς συμφωνημένα με εσάς;;; Δε κρατήθηκα πάλι. Θα μας τρελάνετε εσείς… Αλήθεια. Και μου στέλνουν οι φίλοι μηνύματα, «γιατί ασχολείσαι; Η δουλειά σου πετάει… Το μαγαζί σκίζει… Έχεις υγεία, χαρά, γιατί ασχολείσαι;” και απαντώ… Γιατί έτσι μου βγαίνει. Γιατί δε μπορώ να βλέπω να «φοράνε» το ρόλο του θύματος άτομα που όταν άλλοι θυματοποιούνται με τα ίδια και χειρότερα δεδομένα λουφάζουν γιατί προφανώς τους συμφέρει.

Γιατί εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και λέω στην τελική γιατί έτσι γουστάρω να ασχολούμαι μέχρι να πάψω να γουστάρω. Αυτά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

undefined

undefined