Ασύλληπτος θρήνος στην κηδεία του Ηλία Ζερβού - Πλήθος καλλιτεχνών στο τελευταίο του "αντίο"

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Την τελευταία ημέρα του Οκτώβρη έγινε γνωστό πως ο Ηλίας Ζερβός, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του δικηγόρου στο Κωνσταντίνου και Ελένης, αλλά και στο Άκρως Οικογενειακόν, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά (δείτε εδώ ποια είναι η αιτία πίσω από τον θάνατό του).

Το πρωί της Πέμπης 3/11, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στο Γ' Νεκροταφείο Νίκαιας και πλήθος κόσμου, διασήμων και μη, βρέθηκε εκεί για να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Ρένα Δούρου, αλλά και η εγκυμονούσα Αντιγόνη Ψυχράμη με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μακαλιά.

Φωτογραφίες από την κηδεία του Ηλία Ζερβού

Ηλίας Ζερβός στέφανα

Ηλία Ζερβός κηδεία

Η κηδεία του Ηλία Ζερβού

Θρήνος στην κηδεία του Ηλία Ζερβού

Σπύρος Μπιμπίλας κηδεία Ζερβού

Κηδεία Ζερβού

Ρένα Δούρου κηδεία Ζερβού

Μακαλιάς Ψυχράμη κηδεία Ζερβού

Η συγκίνηση του ηθοποιού στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη δυο χρόνια πριν τον θάνατό του

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει από το πρωί της Δευτέρας 31/10 ο θάνατος του Ηλία Ζερβού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 65 του χρόνια, κάτι που έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (δείτε την εδώ).

Ο Ηλίας Ζερβός, πριν από δύο χρόνια, έπαιζε στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και με αφορμή τον ρόλο του είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Φλερτ» και μάλιστα είχε «λυγίσει» μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, όπου σε ηλικία 8 ετών εγκατέλειψαν με την οικογένειά του την Κωνσταντινούπολη και ήρθαν στην Ελλάδα.

«Συγγνώμη, με συγκίνησε αυτό που βάλατε… Είχα φύγει από την Κωνσταντινούπολη το 1964, σε ηλικία 8 ετών και ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ ήμασταν Τούρκοι, για τους Τούρκους ήμασταν Έλληνες. Επειδή γεννήθηκα εκεί, είχα τούρκικη υπηκοότητα… Θεωρούσα ότι ήταν απαγορευμένη πόλη ο τόπος που γεννήθηκα. Και κατάφερα να πάω με αφορμή την “Πολίτικη Κουζίνα” μετά από 40 χρόνια. Μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις που της είχα ξεχάσει. Συγγνώμη που συγκινούμαι…» είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός.