«Σχεδόν δέκα μήνες μετά τη γέννηση του Μιχάλη...» - Η αποκάλυψη της Μάρας Δαρμουσλή για το πρόβλημα υγείας της

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Μάρα Δαρμουσλή
Instagram / Μάρα Δαρμουσλή

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι πλέον μητέρα δύο παιδιών και παρόλο που το σώμα της δεν το μαρτυρά εμφανισιακά (δείτε εδώ πως είναι μετά από τις γέννες), εσωτερικά όλα έχουν αλλάξει. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας ύστερα από την διπλή κύηση.

Με την ανάρτησή της, όμως, θέλησε να περάσει και ένα πολύ ουσιαστικό μήνυμα προς όλες τις μαμάδες που την παρακολουθούν σχετικά με τις αλλαγές που βιώνει μία μητέρα, δίνοντας έμφαση στα θετικά του ρόλου στον οποίο καλείται να ανταπεξέλθει.

Τα μήνυμα της Μάρας Δαρμουσλή για το πρόβλημα υγείας της μετά την γέννα

«Μήνυμα για μέλλουσες και νέες μανάδες. Σχεδόν δέκα μήνες μετά τη γέννηση του Μιχάλη και 16 μετά τη γέννηση του Άγγελου, η διάσταση μυών είναι εδώ. Πέρα του εμφανισιακού, πολλές φορές φέρνει δυσκολίες στις καθημερινές λειτουργίες, όπως απίστευτο πόνο στη μέση. Πολλά τα πιθανά αίτια, κάποια ίσως λάθη και δικά μου.

Σημασία έχει ότι αυτό το κορμάκι έκανε πολλά και προσφέρει ακόμα σε μια καινούργια ζωή. Ενημερώσου, φρόντισε το σώμα σου προγεννητικά και μετά… Αγάπη είναι πράξη, είναι φροντίδα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάρα Δαρμουσλή ανάρτηση
Instagram / Μάρα Δαρμουσλή

Η συγκινητική ανάρτησή της για τον γιο της

Την ώρα που περνά μοναδικές και αξέχαστες στιγμές μαζί του τις οποίες μοιράζεται στο Instagram με το κοινό της, η Μάρα Δαρμουσλή, χωρίς να καταλάβει πως πέρασε ο καιρός συνειδητοποίησε πως πέρασε το πρώτο της καλοκαίρι με των τότε 8 μηνών γιο της, και με μία ανάρτηση θέλησε να πει λίγα τρυφερά λόγια για εκείνον, συνοδεύοντας τα με μία γλυκιά φωτογραφία του.

«Ήσουν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου… κάναμε ταξίδια πολλά… πάνω στη θάλασσα, μέσα στα δέντρα… κάναμε πολλά μπάνια σε διαφορετικά μπλε νερά, βόλτες τρελές… δοκιμάσαμε γεύσεις καινούργιες, αλλά και το μπούμπι μπούμπι..γνωρίσαμε πολλά πρόσωπα, σε όλα τα μεγέθη, χρώματα, με πολλά και λιγότερα μαλλιά, με γυαλιά,

αλλά όλα χαμογελαστά… είδαμε 2 παππούδες, 2 γιαγιάδες, προπάππου και προγιαγιά..ο μπαμπάς σε γρατζουνούσε με τα γένια του περισσότερες φορές μέσα στη μέρα… κι αν ξεχνώ κάτι, δεν πειράζει, κι ας ήταν το πρώτο καλοκαίρι σου, ήταν το καλύτερό μας γιατί ήμασταν μαζί! Βουρ για το φθινόπωρο».

 Η συγκινητική εξομολόγηση της Δαρμουσλή στον 8 μηνών γιο της