«Μου ζήτησε πίσω τα δώρα του, μέχρι και τη θερμοκουβέρτα» - Χώρισε η Άννα Φλωρινιώτη λίγο πριν τον γάμο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου ζήτησε πίσω τα δώρα του, μέχρι και τη θερμοκουβέρτα» - Χώρισε η Άννα Φλωρινιώτη λίγο πριν τον γάμο

Μία ημέρα μετά την είδηση για τον χωρισμό της Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά, έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, την Πέμπτη 3/11, πως τίτλοι τέλους μπήκαν και στην σχέση της Άννας Φλωρινιώτη (δείτε εδώ ποιος ήταν ο σύντροφός της).

Η ίδια αποκάλυψε όλη την αλήθεια στον "αέρα" του ALPHA και δεν δίστασε να μιλήσει για την συμπεριφορά του ανθρώπου με τον οποίο έφτασε πολύ κοντά στον γάμο μετά από αυτή την απόφαση. Μάλιστα, μίλησε "ανοιχτά" και για την αντίδραση του πατέρα του παιδιού της για το γεγονός.

Γιατί χώρισε η Άννα Φλωρινιώτη λίγο πριν τον γάμο

«Χώρισα και εγώ, άλλη μια φορά. Λίγο πριν τον γάμο. Δε θα πω ποιος το ζήτησε, φαίνεται. Είχαμε ορίσει δυο φορές ημερομηνία γάμου και ακυρώθηκε. Έπρεπε να έχω χωρίσει καιρό πριν. Την τελευταία φορά δεν έγινε κάτι σοβαρό. Απλά έφτασε στο αποκορύφωμα. Στην αρχή ήμασταν μέλι γάλα, για αυτό και αποφάσισα να παντρευτώ. Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν τέλεια, ήταν ο ιδανικός άνθρωπος. Μετά άλλαξε εντελώς συμπεριφορά. Όταν έκανα κάτι για μένα και χαιρόμουν τον έβλεπα να βγάζει κακία. Νιώθω ανακουφισμένη, ότι έφυγε ένα βάρος.

Το αποκορύφωμα ήταν ότι έβγαλα καινούργιο τραγούδι και το έβγαλα κρυφά. Το να βλέπω έναν άνθρωπο να με απειλεί όταν του είπα πως θα φύγω, το θεωρώ πολύ κακία, δεν θέλω τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου. Στη ζωή μου δε φοβάμαι, στενοχωριέμαι για τους δικούς μου. Όταν χωρίσαμε μου ζήτησε πίσω τα δώρα του, μέχρι και τη θερμοκουβέρτα. Ο πατέρας του παιδιού μου με στηρίζει και με βοηθάει. Και αυτός και η γυναίκα του», είπε χαρακτηριστικά.

Με τι ασχολείται πλέον κόρη του διάσημου τραγουδιστή

Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, η Άννα που την ξέραμε ως τραγουδίστρια, έχει αλλάξει πλέον δουλειά.

Μαζί με τον πατέρα της, την είχαμε δει ουκ ολίγες φορές να είναι μαζί στην πίστα και όχι μόνο και να τραγουδάνε.

Σήμερα όμως η Αννούλα Φλωρινιώτη έχει αλλάξει επάγγελμα εντελώς. Η νέα της δουλειά είναι τα προξενιά. Μάλιστα δήλωσε στην Espresso ότι: «Από μικρή οι φίλοι μου με λέγανε… Βασιλειάδου, γιατί πάντα ήθελα να τους ζευγαρώνω όλους. Αυτό έκανα πάντα στη ζωή μου και, επειδή η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που απαιτούνται και αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, φρόντιζα να φέρνω κοντά φίλους που γνώριζα έξω με φίλους μου στην Ελλάδα. Αυτό μου έδινε διπλή χαρά και είμαι πολύ περήφανη που το χόμπι μου το έκανα επάγγελμα. Πρώτη φορά το κάνω στη ζωή μου, αλλά το κάνω με πολλή αγάπη και όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι για μένα αυτό το γραφείο δεν είναι επιχείρηση αλλά ευχαρίστηση. Ο μόνος άνθρωπος που δεν θέλει να παντρευτεί σε αυτό το γραφείο είμαι εγώ».