Χώρισε η Μέγκι Ντρίο μετά από 2 χρόνια σχέσης;

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισε η Μέγκι Ντρίο μετά από 2 χρόνια σχέσης;

Μπορεί να είχε κάνει το επόμενο βήμα με το σύντροφό της, ωστόσο, όπως φαίνεται η Μέγκι Ντρίο με τον αγαπημένο της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Όπως γράφτηκε, η πρώην παίκτρια του GNTM και μοντέλο, χώρισε με τον αγαπημένο της έπειτα από 2 χρόνια κοινής πορείας (δείτε εδώ τον σύντροφό της).

Τι ισχύει και τι όχι για το χωρισμό της Μέγκι Ντρίο

Παρά όμως τα όσα γράφτηκαν, εμείς δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά. Μάλιστα, το youweekly.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, ωστόσο, δεν την βρήκε.

Μέγκι Ντρίο χώρισε

Η τελευταία συνέντευξη της πριν το χωρισμό

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης 1/11 η Μέγκι Ντρίο με αφορμή το φετινό GNTM και την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή και δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου -η οποία έχει προκαλέσει χαμό με τις δηλώσεις της περί bullying- και στην πορεία της μετά το τέλος της συνεργασίας της με το ριάλιτι μοντέλων

«Λόγω καλού management που έχει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε προβάδισμα. Σε σχέση με άλλους ανθρώπους, εκείνη κάθε χρονιά είναι κάπου και δεν πετυχαίνει σε αυτό το κάπου.

H Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει μπας και πάει από 12% στο 22%. Δεν θα κάνει και τίποτα άλλο. Αυτά που κάνει για εμένα είναι Cirque du Soleil. Το GNTM είναι μόνο η Βίκυ Καγιά. Η Έλενα Γαλύφα δεν μου ταιριάζει του χρόνου δεν θα είναι στο ίδιο πόστο. Βρεθήκαμε, κοιταχτήκαμε δεν μιλήσαμε. Στο GNTM θα έβαζα την Κάτια Ζυγούλη και την Βίκυ Κουλιανού».