«Μπορώ να φανταστώ, αλλά...» - Τα υπονοούμενα του Κώστα Τσουρού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μετά τις δηλώσεις της για την συνεργασία με τον ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μπορώ να φανταστώ, αλλά...» - Τα υπονοούμενα του Κώστα Τσουρού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, την Τετάρτη 2/11 και οι δηλώσεις της σχετικά με την συνεργασία της με το κανάλι του ALPHA σχολιάστηκαν έντονα, διότι η ίδια έφτασε στο σημείο να απολογείται.

Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, πέταξε τις σπόντες του για όσα ανέφερε η παρουσιάστρια, το πρωί της Πέμπτης 3/11, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Τα υπονοούμενα του Κώστα Τσουρού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Στην αυτοκριτική που έκανε, και ορθώς την έκανε, εγώ την άκουσα κάπως πιο κατασταλαγμένη την Κωνσταντίνα χθες από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Θα ήθελα βέβαια να μάθω το γιατί ντρέπεται που είδε κάποιους ανθρώπους στο πλατό, αλλά δεν ακούσαμε να εξηγεί το λόγο. Μπορώ να τον φανταστώ, αλλά θα ήθελα να τον ακούσω», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν άκουσα γιατί ντρέπεται να τους δει. Ντρέπεται να τους δει, για ποιο λόγο; Όταν λες “ντρέπομαι να τους δω” σημαίνει ότι κάτι άσχημο έχει συμβεί».

Κώστας Τσουρός Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το "καρφί" της Αφροδίτης Γραμμέλη με αφορμή τις δηλώσεις της παρουσιάστριας

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στον ALPHA με την ξανθιά παρουσιάστρια και γι' αυτό θέλησε να πάρει θέση για όσα ειπώθηκαν από εκείνη.

«Εύχομαι στην Κωνσταντίνα, με απόλυτο σεβασμό, με το καλό να υποδεχτεί το μωράκι της. Είναι πολύ ωραίο να δηλώνει δημόσια ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμασταν εμείς. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, υπήρχαν κάποιες δύσκολες στιγμές στην τηλεοπτική της καριέρα, πολλοί άνθρωποι στενοχωρήθηκαν» είπε η δημοσιογράφος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκτιμώ πολύ τη στάση της και την ειλικρίνειά της να βγει στον φακό και δημόσια πια, σε μία πολύ τρυφερή στιγμή της, ουσιαστικά να δηλώνει μετάνοια και να ζητά συγγνώμη από ανθρώπους που έχει στενοχωρήσει και πιέσει αφόρητα».