«Όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι...» - Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον Γιάννη Λάτσιο

Η αποκάλυψη για τη γέννηση του γιου της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι...» - Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον Γιάννη Λάτσιο

Με αφορμή τη συνάντησή της με την Καίτη Γαρμπή, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι της ζήτησε συγγνώμη που τόσα χρόνια επέμενε ότι ο γιος της έμοιαζε περισσότερο με τον Διονύση Σχοινά, αφού τελικά συνειδητοποίησε πως κάνει λάθος.

Στην συνέχεια λοιπόν, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι έλεγαν όλοι όταν γέννησε το γιο της Άγγελο Λάτσιο, που την ενοχλούσε (δείτε πως ήταν μικρός ο Άγγελος).

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη για το γιο της και η αναφορά στον Γιάννη Λάτσιο

«Έβλεπα το παιδί της Καίτης και γέλαγα. Ερχόταν στην εκπομπή και τσακωνόμασταν γι’ αυτό. Και μου έλεγε «πας καλά, θα μου πεις εμένα που μοιάζει το παιδί μου;» και της απαντούσα «βλέπεις με τα ίδια μάτια;». Εγώ όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι «Λάτσιος» και τους απαντούσα «είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη»; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις.

Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι «βλέπω τα χείλη της Ελένης», «βλέπω το σουλούπι του Γιάννη». Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν».

Το περιστατικό στο ταξίδι της στην Ρώμη

Παρά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πως έκλεισε ο μήνας για την "Ελένη"), η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της την Τρίτη 1/11 με πολύ κέφι και ενθουσιασμό. Μάλιστα, μέσα στην χαρά της η ίδια αποκάλυψε και ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό που έζησε στους δρόμους της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην "ικανότητά" της να χάνεται στους πιο απλούς δρόμους και στα γνωστά της λημέρια, εξαιτίας της αφηρημάδας της και μίλησε για ένα περιστατικό που δεν μπορεί να ξεχάσει με τίποτα.

«Τι είπε η Σοφία Βογιατζάκη; Είπε ότι χάνεται; Την καταλαβαίνω! Εγώ το λέω και αφηρημάδα. Εγώ αφαιρούμαι. Αν σκέφτομαι κάτι, ακολουθώ τον μπροστινό μου, όχι πολύ συχνά, αλλά μου έχει συμβεί αρκετές φορές στα όσα χρόνια είμαι.

Μου έχει τύχει να μιλάω με την Ελένη, θέλαμε να φύγουμε να πάμε στον Λαζόπουλο, στο Τσαντίρι, κάποτε. Ήμασταν στα παλιά στούντιο στου Ρέντη και αντί να φτάσω στον Λαζόπουλο, πήγαμε Ελευσίνα. Μιλάγαμε ασταμάτητα. Λέω θα βάλω τα κλάματα, δεν θα γυρίσουμε ποτέ από εδώ», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ξέρεις πόσες φορές έχει τύχει να μου κορνάρουν από πίσω δικοί μου συνεργάτες όταν πρωτοπηγαίνω σε ένα στούντιο γιατί πάντα πηγαίνω αλλού. Κι εδώ, πάλι αλλού πήγα. Ο δρόμος με οδηγούσε στο παλιό μου στούντιο. Έχω βρεθεί σε απίθανα μέρη».

Ελένη Μενεγάκη