«Δεν απάντησε στο τηλεφώνημά μου γιατί θα τους χάλαγα τη σκαλέτα» - Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα

Αποκάλυψε πως βάζει τέλος πια σε αυτήν την ιστορία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν απάντησε στο τηλεφώνημά μου γιατί θα τους χάλαγα τη σκαλέτα» - Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα

Με αφορμή τις χθεσινοβραδινές 2/11 δηλώσεις του στην εκπομπή The 2Night Show για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, αλλά και με το σημερινό 3/11 ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου, ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε πως ήρθε η ώρα πια να βάλει τέλος σε αυτή την ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε με ένα story στο Instagram ότι τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στον Γρηγόρη Γκουντάρα προκειμένου να λυθεί το μεταξύ τους ζήτημα, ωστόσο εκείνος δεν απάντησε.

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

«Εγώ αυτό που είπα εχθές, το έκανα πράξη και πρωί πρωί πήρα τηλέφωνο τον Γρηγόρη με σκοπό να συναντηθούμε να λήξει το θέμα… Δεν απάντησε προφανώς γιατί θα τους χάλαγα τη σκαλέτα της εκπομπής.

Επίσης να πω στην έξαλλη Κατερίνα ότι με καλέσανε επανειλημμένα να πάω στην εκπομπή της πριν 2-3 εβδομάδες! (έχω τα μηνύματα).

Η Χρίσλα ξέρει και ξέρω καλύτερα τι είναι γελοιότητες ή όχι, ο Γιαννάκης ο Πουλόπουλος πρέπει να γνωρίζει ότι όταν είσαι σε δικαστική διαμάχη απαγορεύεται να μιλάς για το κανάλι και ο Γρηγόρης για άλλη μια φορά συγκινήθηκε στον αέρα… Εκτός αέρα άφαντος… Δεν ασχολούμαι με το θέμα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Όποιος κατάλαβε… κατάλαβε… The end. Με σεβασμό, Γιώργος!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

«Σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις»

Mε αφορμή τις 21/10 δηλώσεις της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την συνεργασία που είχαν πέρσι με τον ΣΚΑΪ και τη μη τήρηση των όσων είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής με το κανάλι (δείτε εδώ όλα όσα είπαν) ο Γιώργος Τσαλίκης προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα.

Η κόντρα του ζευγαριού με τον τραγουδιστή κρατά εδώ και πολύ καιρό για αυτό και ο τραγουδιστής θέλησε να ξεσπάσει για όλα αυτά που είπαν, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media.

«Ρε φίλε θα τρελαθώ. Βγαίνουν τώρα και λένε «γιατί να μην τηρηθούν τα συμφωνημένα;» με στεναχώρια, απορία και θυμό! Ότι άλλα τους τάξανε και άλλα ζήσανε… Να σας βοηθήσω λοιπόν; Γιατί αγάπες μου, σε αυτή τη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις… Ήξερες ότι δεν τηρήθηκαν τα ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ με αυτόν που του πήρατε τη θέση…

Και είπατε (εικάζω) για να είστε εντάξει με την πάρτη σας, «εμείς τη δουλειά μας κάνουμε… τι φταίμε;» Σωστά; Και θέλατε μετά να τηρηθούν τα προφορικώς συμφωνημένα με εσάς;;; Δε κρατήθηκα πάλι. Θα μας τρελάνετε εσείς… Αλήθεια. Και μου στέλνουν οι φίλοι μηνύματα, «γιατί ασχολείσαι; Η δουλειά σου πετάει… Το μαγαζί σκίζει… Έχεις υγεία, χαρά, γιατί ασχολείσαι;” και απαντώ… Γιατί έτσι μου βγαίνει. Γιατί δε μπορώ να βλέπω να «φοράνε» το ρόλο του θύματος άτομα που όταν άλλοι θυματοποιούνται με τα ίδια και χειρότερα δεδομένα λουφάζουν γιατί προφανώς τους συμφέρει.

Γιατί εγώ αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και λέω στην τελική γιατί έτσι γουστάρω να ασχολούμαι μέχρι να πάψω να γουστάρω. Αυτά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

undefined

undefined