Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής» - Το σχόλιο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη

Τι ανέφερε η ηθοποιός

«Ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής» - Το σχόλιο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη
News 03.11.2022 17:59
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στις τηλεοπτικούς κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε σήμερα 3/11 η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα τατουάζ της, τονίζοντας πως ήταν προσβλητικό που ένα περιοδικό αποφάσισε να της τα σβήσει με photoshop, όταν την έκανε εξώφυλλο, ενώ μίλησε και για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασόπουλου

«Στις πρεμιέρες δεν καλώ πολύ κόσμο, ήρθαν λίγοι δικοί μου γιατί με αγχώνει. Έχω κάνει τατουάζ τον σύζυγό μου, εκείνος όχι. Είναι προσωπικό πράγμα το τατουάζ. Δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει κάποιος αν δεν κάνει το όνομά σου τατουάζ. Ούτε ότι σ’ αγαπάει αν κάνει το όνομά σου.

Με είχε ενοχλήσει που μου είχαν αφαιρέσει τα τατουάζ σε ένα περιοδικό, με είχαν διαλέξει για το εξώφυλλο, δεν πήγα μόνη μου. Και ήταν λίγο προσβλητικό αυτό. Το συζητήσαμε, αλλά δεν ήταν ωραία κουβέντα. Δεν με αναγνώρισα όταν είδα το εξώφυλλο.

Μπορεί ο Κιμούλης να επανέρχεται στο θέατρο, αλλά ο κόσμος είναι ο τελικός κριτής».

Τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Πέμπτη 3/11 και ρωτήθηκε για την περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος, παρά τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του, ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό βήμα στον χώρο της υποκριτικής.

Ως πρόεδρος του ΣΕΗ, ο ίδιος εξήγησε πως επειδή δεν υπάρχει ποινική δίωξη, είναι λογικό να μπορεί να εργαστεί κανονικά ο ηθοποιός, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν συνέπειες όσον αφορά την αντίδραση του κόσμου και τα υπόλοιπα πρόσωπα που πιθανώς να μην θέλουν να συνεργαστούν μαζί του.

«Είναι μία περίεργη υπόθεση αυτή με τον Γιώργο Κιμούλη, όπου το ΣΕΗ θα προσπαθήσει να βρει και το δίκιο του και το δίκιο των ανθρώπων που δουλεύουν μέσα στο σωματείο. Έχουν γίνει ήδη ανταγωγές, κάνουμε άμυνα στην ουσία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στα δικαστήρια. Πάντως ο κύριος Κιμούλης έχει διαγραφεί από το Σωματείο, ενώ είχε επανεγγραφεί παράτυπα, γιατί είχε ξαναδιαγραφεί πριν από 20 χρόνια. Αυτό κάτι λέει».

«Ο κύριος Κιμούλης δεν έχει διωχθεί ποινικά. Έχει διωχθεί πειθαρχικά, διότι παρέβη κάποιους κανόνες που υπάρχουν στο καταστατικό και δημιούργησε μία αντισυναδελφική συμπεριφορά. Αυτό δε σημαίνει ότι δε δουλεύει. Έχει κάθε δικαίωμα να δουλεύει. Τώρα όποιος θέλει να δουλέψει μαζί του είναι δικαίωμά του. Αν θέλει να δημιουργήσει κάποιες εντυπώσεις στο κοινό, δεν ξέρω πως θα το πάρει ο κόσμος», πρόσθεσε έπειτα.

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ποτέ στο μέλλον με τον Γιώργο Κιμούλη, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, εξήγησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μου γίνει τέτοια πρόταση, γιατί 45 χρόνια που είμαστε σε αυτόν τον χώρο δε μου έγινε ποτέ. Γιατί να μου γίνει τώρα;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είσαι φίδι κολοβό!» - Άσχημο επεισόδιο στη δίκη Φιλιππίδη με Μπιμπίλα, Νίνου και Αναστασοπούλου

Είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν 2 κόρες - Η τρυφερή ανάρτηση της Αναστασοπύλου για τον Φώτη Μπερνάρντο

Share