Νέα αρχή για τον Γιώργο Κιμούλη - Ανακοινώθηκε το επόμενο επαγγελματικό βήμα μετά την δικαστική διαμάχη με την Ζέτα Δούκα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σχεδόν δυο ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα, Ευδοκίας Ρουμελιώτη αλλά και άλλων ηθοποιών εναντίον του Γιώργου Κιμούλη (δείτε εδώ όλα όσα αναφέρει ο δικηγόρος του) για λεκτική και ψυχολογική βία σε παρελθοντικές συνεργασίες τους. Ωτσόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso ετοιμάζεται τώρα να επιστρέψει και πάλι στο θεατρικό σανίδι.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Γώργο Κιμούλη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας του «Γλάρος», που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Τσέχοφ, τα οποία έγιναν στη λίμνη Δόξα, στην περιοχή της ορεινής Κορινθίας.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες συνεχίζεται η επεξεργασία του φιλμ, το οποίο έχει μπει πλέον στη φάση του μοντάζ στη Βαρσοβία της Πολωνίας, στην Post production Company - Coloroffbn.

Γιώργος Κιμούλης

Η νέα δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Κιμούλη μετά από καιρό - Με ποιον συναντήθηκε και που

Σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις πραγματοποιεί τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Κιμούλης, ειδικά μετά τις καταγγελίες εις βάρος του από τη Ζέτα Δούκα. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Γιώργος Κιμούλης συναντήθηκε με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο. σε μαγαζί για φαγητό, με τον οποίο βγαίνει αρκετά συχνά μαζί.

Να σημειώσουμε μάλιστα ότι τους τελευταίους μήνες, ο σκηνοθέτης έκανε συχνά ταξίδια στο εξωτερικό.