«Μετά κλαψουρίζεις στην τηλεόραση...» - Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη "άδειασε" δημόσια την Ζέτα Δούκα

Με αφορμή τις τελευταίες της δηλώσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μετά κλαψουρίζεις στην τηλεόραση...» - Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 27/20 ο Βασίλης Καπερνάρος. Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη απάντησε μεταξύ άλλων και στις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Ζέτα Δούκα.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλη Καπερνάρου για την Ζέτα Δούκα

«Για μερικούς από αυτούς έχουμε καταθέσει μηνύσεις επειδή έχουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι οι μάρτυρες αυτοί είπαν ψέματα. Μπορούν να φέρουν όσους μάρτυρες θέλουν, δεν το απαγορεύει η δικονομία. Το θέμα είναι οι μάρτυρες που φέρνουν να λένε την αλήθεια.

Σκέφτομαι ότι προς το παρόν αυτού του είδους η περηφάνια δεν έχει γίνει ποινικό αδίκημα. Όταν βγαίνεις στην τηλεόραση αντί να πας στα δικαστήρια να καταμηνύσεις κάποια αδικήματα που υποτίθεται ότι σου έκαναν και μετά από κάποια χρόνια θες να κάνεις την Ζαν Ντ’ Αρκ και κλαψουρίζεις στην τηλεόραση, αυτή η ανάλογη περηφάνια ακόμα δεν έχει ποινικοποιηθεί.

Εμείς κάναμε μια αγωγή, θα πάμε στο δικαστήριο και θα αποδείξουμε αυτά που λέμε. Πρέπει να μάθει η κυρία Δούκα και οι σύμβουλοί τους, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι γνωρίζουν και δεν ξέρω γιατί δεν τους το λένε, ότι αυτά τα πράγματα τα λένε στο δικαστήριο. Δεν τα λένε στις τηλεοράσεις, δεν τα λένε πριν από το δικαστήριο. Γιατί αυτά που λέει τώρα είναι όπλα της, παίρνω εγώ τα όπλα της και θα είμαι προετοιμασμένος να την αντιμετωπίσω στο δικαστήριο», κατέληξε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Η επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στον κινηματογράφο

Στις αίθουσες θα βγει σε λίγο καιρό η νέα ταινία που πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Κιμούλης (δείτε εδώ την τελευταία δημόσια εμφάνισή του) τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν πέρσι το καλοκαίρι. Η εν λόγω είδηση έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 21/10 μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Ο Κώστας Τσουρός είπε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Κιμούλης επιστρέφει μέσω κινηματογράφου τελικά. Γύρισε μία ταινία, λέγεται “Ο γλάρος”, έργο του Τσέχωφ την οποία και σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί. Με ένα καστ ηθοποιών με μεγάλα ονόματα, όπως η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Άννα Μονογιού, παίζει η κόρη του».