Η νέα δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Κιμούλη μετά από καιρό - Με ποιον συναντήθηκε και που

Που τον απαθανάτισε η κάμερα της Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η νέα δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Κιμούλη μετά από καιρό - Με ποιον συναντήθηκε και που

Σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις πραγματοποιεί τους τελευταίους μήνες ο Γιώργος Κιμούλης, ειδικά μετά τις καταγγελίες εις βάρος του από τη Ζέτα Δούκα. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Γιώργος Κιμούλης συναντήθηκε με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο. σε μαγαζί για φαγητό, με τον οποίο βγαίνει αρκετά συχνά μαζί.

Να σημειώσουμε μάλιστα ότι τους τελευταίους μήνες, ο σκηνοθέτης έκανε συχνά ταξίδια στο εξωτερικό.

Η συνάντηση του Γιώργου Κιμούλη με τον δικηγόρο του

Ακυρώνεται η απόλυση του Γιώργου Κιμούλη από το ΚΘΒΕ - Πόσα χρήματα θα πάρει ως αποζημίωση

Εξελίξεις έχουν σημειωθεί στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη με το ΚΘΒΕ, το οποίο εξαιτίας μερικών καταγγελιών περί ανάρμοστης συμπεριφοράς του ίδιου προς τους υπόλοιπους, χρειάστηκε να επανεξετάσει την συνεργασία τους και παρά το γεγονός πως υπήρχαν συμβόλαια στην μέση, οι ισχυρισμοί των συνάδελφων του ήταν τόσο ισχυροί με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεργασία, με τον Γιώργο Κιμούλη να κάνει αγωγή των εργατικών απαιτήσεων του κατά του ΚΘΒΕ.

Ο ηθοποιός μάλιστα ζητούσε να λάβει τους μισθούς του αλλά για ακόμα ένα χρηματικό ποσό για ηθική βλάβη, ενώ χρήματα ζητά και από το ΣΕΗ.

Τελικά, εκδικάστηκε πριν μερικές μέρες η αγωγή αυτή του Γιώργου Κιμούλη και αποφασίστηκε ότι θα του δωθούν οι μισθοί αυτοί αλλά και 5.000 ευρώ για ηθική βλάβη, με την απόλυση εν τέλει να είναι άκυρη.