«Είμαι...» - Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού

Τι είπε ο τραγουδιστής για την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι...» - Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού

Στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου μίλησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, λίγο πριν την πρεμιέρα του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή και του Χρήστου Δάντη.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Παντελίδη για την προσωπική του ζωή

Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο καινούργιου του τραγούδι, ενώ απάντησε και στις φήμες ότι χώρισε πρόσφατα.

«Έχω βγάλει εδώ και δύο εβδομάδες καινούργιο τραγούδι, λέγεται “Καψούρα μου”. Ε, δεν θα το αφιερώνω κάπου το τραγούδι; Το αφιερώνω στη μαμά μου! Η μαμά μου είναι υπερπροστατευτική, έρχεται στο καμαρίνι κάθε εβδομάδα.

Δεν ισχύει ότι ήμουν σε μια σχέση και αυτή έληξε πρόσφατα. Είμαι καλά», είπε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος πρόσφατα απάντησε και στη σύγκριση με τον Παντελή.

«Όσο ανεβαίνω επαγγελματικά, θα αισθάνομαι πιο κοντά...»

Με την οικογένεια του να έχει πληρωθεί από την Μίνα Αρναούτη, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, μιλώντας για την πορεία του στη μουσική, αλλά και τα όνειρα του. Δεν γινόταν δε να μην αναφερθεί στον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη.

«Όσο πιο ψηλά φτάσω τόσο πιο κοντά μου θα αισθάνομαι τον Παντελή», ανέφερε στα πρώτα του λόγια ο αδερφός του που έχει ακολουθήσει τα μουσικά βήματα του.

«Ακούω πολλούς που λένε ότι ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος γιατρός, εγώ και η οικογένειά μου δεν το έχουμε καταλάβει», είπε για τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο του αείμνηστου τραγουδιστή, του οποίου τα τραγούδια ακούγονται μέχρι και σήμερα.