«Είμαι και μπαμπάς και μαμά για τον Ιάσωνα» - Η εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση για τον γιο του

Τα τρυφερά του λόγια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαι και μπαμπάς και μαμά για τον Ιάσωνα» - Η εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση για τον γιο του

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 3/11 ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε φυσικά μέσα σε όλα και για τον γιο του, τον Ιάσωνα.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαζήση για τον γιο του

«Από πολύ μικρός ήθελα να κάνω παιδί, αγαπούσα πάρα πολύ την οικογένεια και πίστευα, δεν το ήξερα, ότι θα είμαι, όχι καλός, αλλά αφοσιωμένος μπαμπάς, θα το δω ως λειτούργημα. Κι έτσι πηγαίνει μέχρι τώρα.

Δε θέλω να αμελήσω το παιδί μου και να το αφήσω σε πράγματα που θεωρώ ότι δε θα του κάνουν καλό. Θέλω να ζήσω μαζί του αυτά τα μικρά πράγματα, να του μαγειρέψω, να παίζουμε επιτραπέζια. Όταν χωρίζεις γίνεσαι κι εσύ μια μαμά. Θεωρώ ότι για τον Ιάσωνα είμαι και μπαμπάς και μαμά», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός που βρίσκεται σε σχέση με μια πολύ γνωστή ηθοποιό.

Τι είπε ο ηθοποιός όσον αφορά την συνεπιμέλεια

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον ήταν 13/10 ο Ιωάννας Παπαζήσης, ο οποίος μπορεί να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μιας γνωστής ηθοποιού, ωστόσο αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Βανέσα Αδαμοπούλου αλλά και στον τρόπο που έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν τον γιο τους.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης και για την συνεπιμέλεια που πολλοί μπαμπάδες διεκδικούν μετά από ένα διαζύγιο.

«Σε εμένα ο όρος συνεπιμέλεια ήρθε και έντυσε την απόφαση που είχα ήδη πάρει. Δεν ήξερα τον όρο αυτό, μετά ήρθε και έντυσε μια απόφαση και λέμε, “α, κάναμε συνεπιμέλεια”. Με τη Βανέσσα αποφασίσαμε ότι θα είμαστε στα πάντα μαζί. Το έχω ως νόμο στη ζωή μου γενικότερα. Συνεχίζουμε να έχουμε μια υγιή σχέση. Ο δρόμος της λογικής πρέπει να επικρατεί σε όλους τους τομείς» είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.