«Ήταν καθαρά δολοφονική επίθεση» - Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο

«Όταν κατάλαβα ότι τα πόδια μου έτρεχαν αίμα...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν καθαρά δολοφονική επίθεση» - Οι νέες δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο

Στη εκπομπή Live News μίλησε σήμερα 3/11 για πρώτη φορά, μέσα από το νοσοκομείο, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου και αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε πριν από μερικές μέρες από έναν 26χρονο που τον μαχαίρωσε 15 φορές μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, ο οποίος και τελικά προφυλακίστηκε.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μάρκου για την επίθεση που δέχθηκε

«Όταν κατάλαβα ότι τα πόδια μου έτρεχαν αίμα, ότι είχα πλημμυρίσει, γιατί δεν το κατάλαβα αμέσως. Έκανα 5-4 δευτερόλεπτα να συνειδητοποιήσω τι γίνεται. Έδωσα καθοδήγηση και μάλιστα επειδή ο φίλος είχε ένα φουλάρι και το έβαλε στη γάμπα μου, το έδεσε, το έβγαλα, όσο μπορούσα βέβαια, γιατί είχα χάσει πολύ αίμα και δεν είχα τέτοια δύναμη, κατάφερα να το λύσω και να το δέσω πάνω ψιλά στον γλουτό ώστε να μην φύγει το αίμα προς τα κάτω.

Αυτό το πράγμα που έγινε ήταν δολοφονική επίθεση, καθαρά δολοφονική επίθεση. Νιώθω εξουθενωμένος.

Θα ψαχτεί σίγουρα για ποιο λόγο έγινε γιατί δεν δικαιολογείται όλο αυτό που έγινε, δεν δικαιολογείται. Είναι σαν να βλέπω ένα έργο, αμερικάνικο, καλοφτιαγμένο, και να πω: «καλά είναι δυνατόν; Πώς το σκέφτηκαν όλο αυτό; Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε».

Τι δήλωσε ο γιατρός του

Ο γνωστός επιχειρηματίας μετά από αρκετά χειρουργεία είναι πλέον καλά και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης 2/11, ο Γιώργος Κούστας, γιατρός που κουράρει τον επιχειρηματία μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε ότι οι μαχαιριές που είχε το θύμα δεν ήταν απλές μαχαιριές ήταν, όπως είπε ο ίδιος «δολοφονικές».

Επεξήγησε ο γιατρός, επιπλέον, ότι το μαχαίρι έμπαινε μέσα στο σώμα του επιχειρηματία στριφτά. Τα πιο σοβαρά χτυπήματα ήταν στην γάμπα, όπου έκοψε δύο αρτηρίες και τέσσερις φλέβες και ένα μεγάλο στο δεξιό μηρό.