Κώστας Σόμμερ: Η τρυφερή έκπληξη στην εγκυμονούσα Βαλεντίνη Παπαδάκη για την επέτειό τους

Το γλυκό βίντεο στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή 3/11 για τον Κώστα Σόμμερ και την Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς γιορτάζουν την επέτειό τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής του, αφού σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το νέο μέλος στην οικογένειά του, ενώ πριν λίγο καιρό βάφτισαν τον γιο τους.

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης 3/11 ο Κώστας Σόμμερ, με αφορμή την επέτειό τους ετοίμασε στην αγαπημένη του μια μικρή έκπληξη και συγκεκριμένα εμφανίστηκε μπροστά την σύζυγό του με μια τεράστια ανθοδέσμη, με την ίδια να τον αγκαλιάζει.

Η έκπληξη του Κώστα Σόμμερ στην εγκυμονούσα Βαλεντίνη Παπαδάκη για την επέτειό τους

«Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου. Ελπίζω η αγάπη μας να κρατήσει για όλη μας τη ζωή. Σε αγαπώ», έγραψε στη δική της ανάρτηση η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Η έκπληξη του Κώστα Σόμμερ στην εγκυμονούσα Βαλεντίνη Παπαδάκη για την επέτειό τους

Η τρυφερή ανάρτηση με τον μικρό Ιάσωνα λίγο πριν την έλευση του δεύτερου παιδιού

Ο γνωστός ηθοποιός έχει πάρει πολύ θερμά το ρόλο του πατέρα, καθώς κάνει εξάσκηση και με τον γιο του Ιάσωνα που κοντεύει να γίνει ενός έτους και εντός λίγου καιρού θα αποκτήσει αδερφάκι. Ο Σόμμερ δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους όπου έγραψε και λίγα λόγια για το ρόλο του πατέρα.

Η Παπαδάκη είναι ήδη 7 μηνών έγκυος και μάλιστα έχουμε δει ήδη αρκετές φωτογραφίες με την κοιλίτσα της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει διαρρεύσει και το φύλο του νέου μωρού και μένει να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι προκειμένου να δούμε αν ο μικρός θα έχει αδερφή ή αδερφό.

Γράφει λοιπόν στο instagram:

«Πατέρας: Προστάτης και πάροχος. Η αγάπη του πατέρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που αξίζουν για ένα παιδί για το υπόλοιπο της ζωής του. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη και δέσιμο από αυτό που έχεις με το παιδί σου.

Ο Κώστας Σόμμερ με τον γιο του Ιάσωνα