Κατερίνα Παπουτσάκη: "Όχι μωρέ..." - Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες για τον χωρισμό της με τον Πιλαφά

"Καταλαβαίνω ότι..."

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη:

Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά από 10 ολόκληρα χρόνια γάμου αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους από τον άλλοτε σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά. Μια είδηση που έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική showbiz αφού στην τελευταία δημόσια εμφάνιση που είχαν κάνει μαζί φαινόντουσαν πιο ερωτευμένοι από ποτέ (δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ)

Οι τηλεοπτικές κάμερες θέλοντας να εξασφαλίσουν μια δήλωσή της, την περίμεναν το βράδυ της Πέμπτης 3/11 έξω από το θέατρο στο οποίο πήγαινε για πρόβα και εκείνη αν και ευγενική δε θέλησε να πει τίποτα περισσότερο.

Η αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Παιδιά δεν έχω να σας πω κάτι. Καταλαβαίνω ότι κάνετε τη δουλειά σας. Έχω αργήσει. Όχι μωρέ, δε με ενοχλούν τα δημοσιεύματα» αρκέστηκε να πει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ποιος είναι ο πρώην σύζυγός της, Παναγιώτης Πιλαφάς

Ο Παναγιώτης Πιλαφάς είναι γιος γνωστού επιχειρηματία. Ο ίδιος έχοντας μουσικές σπουδές στη Νέα Υόρκη και γνωρίζοντας τη συνταγή για επιτυχημένα πάρτυ, έχοντας το ψευδώνυμο “Pan” απασχολείται ως DJ και παραγωγός. Είναι ιδιοκτήτης του all day/all night πολιτιστικού κέντρου διασκέδασης Six D.O.G.S. που βρίσκεται στο Μοναστηράκι και είναι αυτός που ξεκίνησε το φεστιβάλ ενTechno κατά τη διάρκεια του οποίου διοργανώνονται πάρτυ με αυτού του είδους τη μουσική.

Κατερίνα Παπουτσάκη χωρισμός

Εδώ και αρκετά χρόνια γνωρίζονται με την ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη αλλά λίγο πριν το καλοκαίρι του 2012, η σχέση τους εξελίχθηκε από φιλική σε ερωτική και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει. Έτσι, στις 28 Αυγούστου του 2012, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.