«Αυτά παθαίνει κάποιος όταν...» - Εκτός Κοινωνία Ώρα Mega η Ανθή Βούλγαρη! Η ανακοίνωση του Ιορδάνου Χασαπόπουλου

Τι συνέβη με την υγεία της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτά παθαίνει κάποιος όταν...» - Εκτός Κοινωνία Ώρα Mega η Ανθή Βούλγαρη! Η ανακοίνωση του Ιορδάνου Χασαπόπουλου

Εκτός «Κοινωνία Ώρα Mega» βρίσκεται σήμερα 4/11 η Ανθή Βούλγαρη, όπως έκανε γνωστό νωρίτερα ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην έναρξη της εκπομπής. Ο δημοσιογράφος μίλησε για λόγους υγείας, χωρίς όμως να προχωρά σε παραπάνω λεπτομέρειες, ενώ απούσα ήταν ξανά πριν μερικές μέρες.

Εκτός Κοινωνία Ώρα MEGA σήμερα 4/11 η Ανθή Βούλγαρη

«Όπως βλέπετε και σήμερα η κυρία Ανθή Βούλγαρη δεν είναι μαζί μου, γιατί όταν μιλάει ο άντρας του σπιτιού δεν ακούει η κ. Βούλγαρη. Όταν δεν ακούει η κυρία Βούλγαρη αυτά παθαίνει κάποιος. Και σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, περαστικά να της ευχηθούμε. Όταν υποφέρει κάποιος δεν μπορείς να πεις και τίποτα περισσότερο. Της τα έλεγα, αλλά εν πάση περιπτώσει» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλιά του που έχει σήμερα, η Ανθή Βούλγαρη παρενέβη τηλεφωνικά, κάνοντας έκπληξη στον συνεργάτη της προκειμένου να του ευχηθεί χρόνια πολλά.

«Λυσσάξατε να κάνω δουλειές στο σπίτι, να γίνω νοικοκυρά. Άμα σε πιάσει το λουμπάγκο… Είμαι σαν τελικό σίγμα. Δε μπορώ να κουνηθώ. Είμαι με ενέσεις από χθες. Ήρθε ο γιατρός στο σπίτι, δεν μπορώ να κουνηθώ. Αλλά μην αγχώνεσαι. Θα είμαι μαζί σου μέχρι τα διακόσια, μην ανησυχείς», αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη.

Η αφοπλιστική απάντηση της Ανθής Βούλγαρη για τον ανταγωνισμό

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησαν το πρωί της η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανέφερε: «Ξεκινήσαμε και έτσι θα πάμε, κάθε πρωί από τις 5! Όση εμπειρία κι αν έχεις, είναι μια καινούργια σεζόν και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Νομίζω ότι όλα είναι για να επιβεβαιώνονται».

Η Ανθή Βούλγαρη συμπλήρωσε με την σειρά της: «Εγώ έχω άγχος σε κάθε εκπομπή, πόσο μάλλον τώρα στην αρχή. Ο ανταγωνισμός εμένα να πω την αλήθεια μου αρέσει που υπάρχει γιατί υπάρχει και ενδιαφέρον. Έτσι προσπαθούμε κάθε φορά όλοι μας για το καλύτερο».

«Εμένα δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, με αγχώνει ο εαυτός μου. Να προλάβεις τα πρωινά θέματα. Αυτά με αγχώνουν εμένα, δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός. Έτσι κι αλλιώς με τον ανταγωνισμό είμαστε με όλους φίλοι» πρόσθεσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλο.

Τέλος, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί».