Εξώδικο στην Super Κατερίνα - Η ανακοίνωση της Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξώδικο στην Super Κατερίνα - Η ανακοίνωση της Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Εξώδικο έλαβε η Κατερίνα Καινούργιου για την εκπομπή της Super Κατερίνα, όπως έκανε γνωστό η ίδια σήμερα στον αέρα του ALPHA. Συγκεκριμένα, το έστειλε ο πατέρας Νικόλαος.

Ο ίδιος, ο οποίος λειτουργεί στον Λόφο Σκουζέ, είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για τη φιλανθρωπική του δράση στον ναό, καθώς και για τη υπόθεση του Κολωνού και τον βιασμό της 12χρονης (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις) το κατά πόσο γνώριζε τον 53χρονο κατηγορούμενο αλλά και την πληροφορία περί «αυτοκτονίας» του.

Γιατί ο πατέρας Νικόλαος έστειλε εξώδικο στην Super Κατερίνα

Τότε, είχε αρνηθεί τυχόν σχέση με τον βασικό κατηγορούμενο, αναφέροντας ότι ήταν ο ίδιος που τον είχε εκδιώξει πριν από 7 χρόνια από επίτροπο του ναού. Έτσι λοιπόν, ο πατέρας Νικόλας έστειλε εξώδικο εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που παρουσιάστηκαν και σχολιάστηκαν τα λεγόμενά του και ζήτησε να αποκατασταθεί η αλήθεια για τα όσα είπε.

Η παρουσιάστρια λοιπόν ξεκαθάρισε πως κανείς δεν είχε την πρόθεση να δημιουργηθεί λανθασμένη εικόνα σε σχέση με το πρόσωπο του πατέρα Νικόλαου και λυπάται πολύ για αυτό.

Τι είχε πει για τον 53χρονο

«Έχουμε μείνει άναυδοι όλοι εδώ στην εκκλησία και παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Αν ισχύουν όλα αυτά που του καταλογίζουν μιλάμε για ένα κτήνος. Εμείς τον είχαμε διώξει από εδώ πριν από επτά χρόνια. Τον είχαμε αποπέμψει κι αυτόν και την γυναίκα του. Τον είχαμε επίτροπο και πλέον δεν έχουμε καμία συνεργασία μαζί του.

Ήταν άνθρωπος που του άρεσε να φαίνεται. Όποιος ερχόταν εδώ και είχε μια αναγνωρισιμότητα αμέσως τον έβγαζε φωτογραφίες, τις αναρτούσε συνεχώς στο διαδίκτυο. Είχαν μια περίεργη συμπεριφορά που δεν την αντέξαμε και σταματήσαμε κάθε επαφή».«Αν όλα αυτά που λένε ισχύουν θέλει κρέμασμα δεν μπορώ να το συλλάβω όλο αυτό το κακό. Σε ένα παιδάκι τρυφερό να φερθεί έτσι. Εκμεταλλεύτηκε την δύσκολη οικονομική κατάσταση της οικογένειας. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω. Η δικαιοσύνη εύχομαι να αποκαλύψει την αλήθεια διότι όπως αποδείχτηκε από τις πράξεις του ο άνθρωπος ήταν καμουφλαρισμένος.

Σ εμάς δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, φαινόταν σωστός και καλός. Απλά δεν μας άρεσε όλη αυτή η προβολή. Πήγε σε εκδήλωση στη Νέα Ιωνία φωτογραφήθηκε δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά, είδε τον Γιώργο Πατούλη επίσης, εδώ με εμάς ατελείωτες φωτογραφίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τον είχαμε υιοθετήσει. Αν είναι αλήθεια όλα αυτά είναι κτήνος και πρέπει να πληρώσει, αλλά επαναλαμβάνω αν είναι αλήθεια.

Έφυγε από εμάς και πήγε στην εκκλησία του Εσταυρωμένου. Εκεί μας κατηγορούσε πως δεν είμαστε καλοί και πως δεν βοηθήσαμε εκείνον και την γυναίκα του να είναι στο προσκήνιο. Ως επίτροπος μας ζητούσε και του επιτρέπαμε να κρατάει τον Σταυρό στην περιφορά του Επιταφίου και την Ελληνική σημαία σε εκδηλώσεις των εθνικών εορτών. Τον επίτροπο εδώ τον έκανε για τρία χρόνια. Το είχε αναρτήσει μέχρι και στο διαδίκτυο για τέτοιον άνθρωπο μιλάμε. Το να είσαι επίτροπος είναι μεγάλη τιμή για εκείνον και την οικογένεια του, αλλά όχι κι έτσι».