Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Μετά τη ληστεία...» - Η αποκάλυψη του Βασίλη Γκουρούση για τις πλαστικές που έκανε στο πρόσωπό του

Τα "καρφιά" που πέταξε για την Τέτα Καμπουρέλη

«Μετά τη ληστεία...» - Η αποκάλυψη του Βασίλη Γκουρούση για τις πλαστικές που έκανε στο πρόσωπό του
News 04.11.2022 13:55
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 4/11 ο Βασίλης Γκουρούσης. Ο γνωστός θεατρικός παραγωγός, μίλησε για τη σχέση του σήμερα με την Τέτα Καμπουρέλη, με την οποία βρέθηκε πρόσφατα στα δικαστήρια, αλλά και τον νυν σύντροφό της.

Μάλιστα, την ίδια στιγμή, αποκάλυψε πως μετά τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό στο σπίτι τους στη Βάρη το 2016, χρειάστηκε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό του.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση

«Έκανα πλαστικές στο πρόσωπο μετά τη ληστεία. Είχαν σπάσει το ζυγωματικό και η μύτη. Έκανα δύο πλαστικές. Η πρώτη μετά από 15 μέρες, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω και η άλλη μετά από οχτώ μήνες.Το δικαστήριο για τη δίκη αναβλήθηκε πάλι. Με την Τέτα είπαμε ένα γεια στο δικαστήριο. Δεν είμαστε και σκοτωμένοι, υπάρχουν εμπόδια που έχουν μπει ανάμεσά μας, από τρίτους ανθρώπους που λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Πρόβλημά τους. Εγώ έχω απομακρυνθεί γιατί βλέπω πως 40 χρόνια πήγανε… Αισθάνεσαι απογοήτευση.

Και εγώ έχω κάνει λάθη και αυτή. Με τα παιδιά και τα εγγόνια μου είμαι μια χαρά. Δεν ασχολούμαι με την προσωπική ζωή της Τέτας. Σε 10-15 μέρες βγαίνει το διαζύγιο, είναι συναινετικό. Εγώ ήθελα να χωρίσω. Κάθισα στη φυλακή 14 μήνες… Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου. Εγώ είχα απομακρυνθεί από την Τέτα. Στα προσωπικά μου είμαι καλά θα έλεγα. Οικονομικά προσπαθώ. Με την Τέτα δεν είμαστε εχθροί, μιλάμε.

Το θέμα είναι πως αυτό το τρίτο άτομο, ο σύντροφός της, λέει πολλά ψέματα. Ουσιαστικά τη χειραγωγεί. Εγώ την είπα την αλήθεια, αλλά όταν ο άλλος κάθεται και της λέει διάφορα… Της λέει ότι πρέπει να πάω φυλακή, γιατί βλέπουν με drones ότι μιλάει μαζί μου και θα την ανατινάξουν και αυτή και τα παιδιά μας, αυτοί που έχασαν τα χρήματα. Να είναι καλά και ευτυχισμένη, αλλά να μην υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι στη ζωή μας. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα και εκείνη δεν τον βάζει στη θέση του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Οι αποκαλύψεις για το γάμο του με την Καμπουρέλη

«Η σχέση μου είναι από το 2007 σε άθλια κατάσταση, φυτοζωούσα. Από τη δική μου πλευρά εγώ δεν ήμουν καλά από το 2007 μέχρι κάποια στιγμή. Και μετά επειδή μπήκαν τα εγγόνια στη μέση, τα παιδιά, άφησα τη ζωή μου να κυλήσει. Τώρα έγινε και αυτό και ξαναγυρίσαμε πάλι πίσω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

''Όσες δυσκολίες και αν παρουσιαστούν...'' - Το μήνυμα της Τέτας Καμπουρέλη από τις διακοπές μετά τον χωρισμό με τον Γκουρούση

«Δεν μίλησα για τρίτο πρόσωπο, αλλά για τρίτα» - Το νέο "καρφί" του Μαυρίκιου για Καμπουρέλη και Γκουρούση

Share