Τέτα Καμπουρέλη - Βασίλης Γκουρούσης: Στο δικαστήριο μετά τον χωρισμό τους

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλη Γκουρούση, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ η πρώτη φαίνεται πως ήδη έχει προχωρήσει τη ζωή της (δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο).

Την Πέμπτη 3/11, όμως, χρειάστηκε να συναντηθούν ξανά και μάλιστα στην αίθουσα του δικαστηρίου και πιο συγκεκριμένα στο Εφετείο Αθηνών εξαιτίας της υπόθεσης της ληστείας στο σπίτι τους στη Βάρη, το 2016. Η κάμερα του Πρωινού βρέθηκε εκεί και ο πρώην άντρας της επιχειρηματία μίλησε δημόσια για το γεγονός.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση έξω από το δικαστήριο που βρέθηκε και η πρώην του, Τέτα Καμπουρέλη

«Από τότε έχω κάνει τρεις πλαστικές από τότε. Φοβίες δεν είχα ποτέ μου. Δεν φοβόμουν μην έρθει κάποιος, θα το αντιμετώπιζαν. Εκείνο το βράδυ με πυροβόλησαν. Ό,τι κι αν πω ρε παιδιά… Είναι στιγμές που λες «έπρεπε να το κάνω αυτό;», Τώρα θα πω ότι δεν μετανιώνω.

Είναι τα συναισθήματα ακραία. Σε βιάζουν μέσα στον χώρο σου. Ο Θεός να τους συγχωρέσει. Η Τέτα είναι μάρτυρας. Άσχετα αν τραβάμε χωριστούς δρόμους, είναι μία ιστορία που τη βιώσαμε μαζί τότε», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Αρραβωνιάζεται η γνωστή επιχειρηματίας;

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» "τσάκωσε" την Τέτα Καμπουρέλη δίπλα στον Σπύρο Μπιμπίλα, με αποτέλεσμα να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις καθώς δεν δίτσασε να αναφερθεί για την προσωπική της ζωή.

Να τονίσουμε πως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η ίδια έχει αλλάξει για τα καλά σελίδα στην ζωή της καθώς ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση της.

Από την άλλη, αναφέρθηκε την συνάντησή της με τον Θέμη Αδαμαντίδη και την σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη αφού γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του τραγουδιστή μετά από την είδηση πως βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια.

«Ήταν πολύ ξαφνικό, ήρθε το ζεύγος μαζί, μας περιποιηθήκανε πολύ ωραία, μας κεράσανε γλυκά. Όσο για τις φήμες των τελευταίων ημερών που θέλουν την Τέτα Καμπουρέλη να αρραβωνιάζεται τον νέο της σύντροφο, η ίδια δεν θέλησε να περάσει σε περισσότερες λεπτομέρειες καθώς αρκέστηκε να αναφέρει: «Όταν είναι θα το μάθετε».