Ξέσπασε ο Στάθης Σχίζας για τα χρήματα του επάθλου του Survivor 5 - Τι απέγιναν τα 100.000 ευρώ

«Μάλλον δεν έχετε ζωή γι’ αυτό ασχολείστε με τις ζωές των άλλων»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Στάθης Σχίζας
Instagram / Στάθης Σχίζας

Την ώρα που το όνομά του ακούγεται πως θα βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, ο Στάθης Σχίζας ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τα χρήματα του επάθλου, τα οποία κέρδισε ως νικητής του Survivor 5.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε μέσα από το προφίλ του πως δέχεται μηνύματα από το κοινό τα οποία τον "κράζουν" για το γεγονός πως δεν έχει δώσει τα λεφτά που είχε υποσχεθεί στα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Έτσι, λοιπόν, ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει που πήγαν αυτά τα λεφτά και γιατί δεν τα έχει χαρίσει, δείχνοντας τον εκνευρισμό του προς τους "ανυπόμονους".

Το ξέσπασμα του Στάθη Σχίζα για τα χρήματα του επάθλου από το Survivor 5

«Είχα πει πως δεν θα ξαναμπώ στη διαδικασία να δικαιολογηθώ για κάτι. Αλλά κάποια μηνύματα από κάποιους πονηρούς του καναπέ δεν μπορούν να με αφήσουν αδρανή. (Μάλλον πονάνε ακόμη). Τα χρήματα που είχα πει θα δώσω στα παιδάκια με καρκίνο από το έπαθλο, όπως ξέρετε αλλά κάνετε ότι δεν ξέρετε, δεν έχουν παρθεί ακόμα. Το αν βοηθάω με τον τρόπο μου ή έχω βοηθήσει στο παρελθόν με διαφορετική σημασία της λέξεως βοήθεια είναι δικό μου θέμα και των ανθρώπων που το εισέπραξαν. Αυτό μου αρκεί.

Η πραγματική βοήθεια ξέρετε κύριοι δικαστές αρκετές φορές γίνεται αθόρυβα από σεβασμό στους ανθρώπους. Δεν ξεπουλάμε τον πόνο του συνανθρώπου για προσωπική μας προβολή. Αλλά ψιλά γράμματα για τοξικούς ανθρώπους και κατευθυνόμενους. Ασχοληθείτε με τη γυναίκα σας, τον άντρας σας, το παιδί σας και περάστε ωραία. Αλλά μάλλον δεν έχετε ζωή γι’ αυτό ασχολείστε με τις ζωές των άλλων. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στάθης Σχίζας ανάρτηση
Instagram / Στάθης Σχίζας

Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα ζευγάρι που άντεξε την απόσταση και δέθηκε ακόμη περισσότερο εξαιτίας της, αφού ο νικητής του Survivor μέχρι και τατουάζ έκανε το μοντέλο στο κορμί του για να της αποδείξει την αγάπη του.

Όσο καιρό πέρασαν χωριστά, λοιπόν, αποφάσισαν να τον αναπληρώσουν συγκατοικώντας. Οι δυο τους μιλούσαν αρκετό καιρό πριν γι' αυτό το βήμα στη σχέση τους, όμως μόλις πρόσφατα θέλησαν να το κάνουν πράξη. Το γεγονός αυτό το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σύντροφος της Influencer μιλώντας στο Secret.

«Μένουµε πλέον µαζί στο κέντρο της Αθήνας. Η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Περνάµε υπέροχα µαζί», αποκάλυψε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για την καλή του: «Μπορεί λόγω της εµφάνισής της να νοµίζουν κάποιοι ότι είναι απλώς µια Barbie, που τα περιµένει όλα έτοιµα, αλλά είναι το άκρως αντίθετο. Είναι µια γυναίκα πάρα πολύ δυναµική, που δουλεύει από το πρωί µέχρι το βράδυ, τα καταφέρνει όλα µόνη της και δεν έχει ανάγκη κανέναν».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Στάθης Σχίζας